Mit tennél, ha egyik szülőddel kölcsönösen észrevennétek egymást egy társkereső oldalon?
Semmit.
Az nem tartozik a gyerekre, hogy a szülei hogy viselkednek, más ember párkapcsolatába - mégha az a saját szülö vagy gyerek is -, kivülállónak semm beleszólása!
Rendes házasságban élnek, eszükben sincs elválni.
Felnőtt vagyok. Nem akarom törölni magam arról az oldalról, mert nagyon ígéretes partnerjelöltekkel vagyok levelezésben, randizni is szoktam onnan. De annyira kellemetlen, hogy ő is ott van, és láthat mindenfélét, amiket az adatlapomon írok meg minden.
Mi az, hogy nincs hozzá semmi köze?! Már hogy ne lenne köze ahhoz, hogy az anyád/apád fent van egy társkeresőn, miközben házasságban él azzal az emberrel, akit elvileg szeret és akit te is szeretsz??! Te meg egy szó nélkül hagyod, hogy bántsa őt?
Egyértelműen szólnék neki, hogy ez mi, mégis mit keres fent egy társkeresőn?!
Attól tartok, ha szólnék, abból csak értelmetlen veszekedés, összeveszés lenne. :(
Ha az se tartja vissza, hogy tudom, hogy fent van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!