Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha egyik szülőddel...

Mit tennél, ha egyik szülőddel kölcsönösen észrevennétek egymást egy társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy házasok a szüleid, együtt élnek.

2020. márc. 1. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Hány éves vagy? Nyitott házasságban élnek?
2020. márc. 1. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
10%

Semmit.

Az nem tartozik a gyerekre, hogy a szülei hogy viselkednek, más ember párkapcsolatába - mégha az a saját szülö vagy gyerek is -, kivülállónak semm beleszólása!

2020. márc. 1. 14:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Rendes házasságban élnek, eszükben sincs elválni.

Felnőtt vagyok. Nem akarom törölni magam arról az oldalról, mert nagyon ígéretes partnerjelöltekkel vagyok levelezésben, randizni is szoktam onnan. De annyira kellemetlen, hogy ő is ott van, és láthat mindenfélét, amiket az adatlapomon írok meg minden.

2020. márc. 1. 14:56
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Háát, has egyik csalja a másikat, az minden, csak nem rendes házasság.
2020. márc. 1. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy te láttad az oldalon, úgy bárki más is láthatja. A hazastársa is. Biztos, hogy nem olyan a házasságuk, mint ahogy azt te gondolod.
2020. márc. 1. 15:10
 6/13 piroska és a farkas ***** válasza:
19%
Biztos, h a szülős az, és nem egy idegen az ő képêvel? Egyêbként én ràkérdeznék.
2020. márc. 1. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Mi az, hogy nincs hozzá semmi köze?! Már hogy ne lenne köze ahhoz, hogy az anyád/apád fent van egy társkeresőn, miközben házasságban él azzal az emberrel, akit elvileg szeret és akit te is szeretsz??! Te meg egy szó nélkül hagyod, hogy bántsa őt?

Egyértelműen szólnék neki, hogy ez mi, mégis mit keres fent egy társkeresőn?!

2020. márc. 1. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Uhh, kemény helyzet. Szerintem te ne töröld magad, te vagy fent jogosan egy ilyen oldalon
2020. márc. 1. 21:57
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Jogosan? :) ez most sertés volt?
2020. márc. 2. 07:19
 10/13 A kérdező kommentje:

Attól tartok, ha szólnék, abból csak értelmetlen veszekedés, összeveszés lenne. :(

Ha az se tartja vissza, hogy tudom, hogy fent van...

2020. márc. 2. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!