Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anya egy...

Mit csináljak, ha anya egy titkosrandi nevű oldalon pasikkal levelezik?

Figyelt kérdés
Apukámmal elvált és már kb. 10 éve van egy pasija. Most született egy testvérem. Egyik nap megláttam, hogy levelezget valami oldalon valakivel. Mit csináljak? És ha elmondom neki, hogy láttam,hogyan kezdjek hozzá?

2013. dec. 19. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Oda állsz elé majd megkérdezed, minek társkeresőzöl, egy férfi nem elég?

Amikor anyámék között volt egy sz*r időszak, és úgy volt hogy inkább megd*gatja magát valami f**zfejjel, akkor beszéltem a fejével és majdnem repültek a pofonok, hogy észhez térjen, gondolom Te nem fogod elverni, de mindenféleképp kérdezd meg tőle hisz elég sok közöd van hozzá, a helyedben kezdenék a vér szerinti Apuka felé közeledni, hogy ha rosszabbodik a helyzet elmehess hozzá.

21/F

2013. dec. 19. 19:38
 2/4 anonim válasza:
60%
hidd el, jobb ha nem foglalkozol vele, sztem te itt nem tehetsz semmit, nem igazán fog semmi változni ha megtudja h te is tudsz róla, max kellemetlen lesz neki. Jobb kimaradni ebből hidd el, tudom h rosszul esik ha kiderül az ilyesmi, de fel kell tudnod dolgozni... :(
2013. dec. 19. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

A legtöbb nő ribi és csalja a párját!

Csak amikor szembesül valaki, hogy a saját anyja sem különb, az a sz*r dolog!!

2013. dec. 19. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem az ő dolga. ismerkedik, jobbat keres kiváncsi!

nem szólhatsz bele más magánéletébe, szerintem!!!

(bocs de így látom)

2017. máj. 12. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!