Miért nem engedi anyám , hogy szőrtelenítsem a nemiszervemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kényelmetlen nekem szőrösnek lenni intim helyeken, ezért szeretném eltávolítani, de anyám nagyon ellenzi, merthogy szerinte egészségtelen ( miért is az?) de ő csinálhatja. Miért tiltja?2022. febr. 3. 12:41
51/56 A kérdező kommentje:
50 nem, nem vagyok 18. Decemberben leszek csak annyi, emellett nevelt gyerek vagyok, ergo semmi lehetőségem nincsen anyám ellen. Gimiben most
10.-es vagyok, mert 5 éves a suli. Az időmbe pedig sajnos nem fér bele a munka hétvégente, mert ígyis alig van szabadidőm. Amit nyáron dolgoztam, és kerestem belőle 60 ezret, anyám nem engedte, hogy költsek belőle, szóval semmit nem tudok vele kezdeni.
2022. febr. 7. 11:40
53/56 A kérdező kommentje:
52 azt nem tudom, csak azt, hogy egy forintot nem láttam belőle.
2022. febr. 7. 16:04
54/56 anonim válasza:
rémes édesanyád van. Nem szeretnél véletlen feljelentést tenni? Nem hiszem, hogy van más megoldás. Ha pasit szereznél, aki talán képes megvédeni(vagy osszekoltozni tudnal meg vele), még azt is odapofozza a szekrény melle, vagy késsel támad rá? Az is elképzelhető, hogy irigy a te nunidra, mert neki soha nem volt olyan szép(fogalmam sincs, neked milyen, de egy 1 mázsás asszonyénál biztos szebb:)), ezért nem akarja, hogy leborotváld, és felfedd a női bájodat!:D Tényleg, tégy feljelentést. Ez így nem mehet tovább.
55/56 A kérdező kommentje:
54 másokkal olyan hányingerkeltően cukorfalat próbál lenni, szóval ha lenne valakim azt nem bántaná.
Az én nemiszerve az inkább olyan kislányos. Enyhén húsos nagyajkak és teljesen eltakarják a kisajkakat.
2022. febr. 7. 16:47
56/56 anonim válasza:
az pont az "aranyosabbik" fajta!:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!