Miért nem engedi anyám , hogy szőrtelenítsem a
nemiszervemet?
Csak neked egészségtelen? Ő neki nem az?
2022. febr. 3. 13:19
2022. febr. 3. 13:19
Egyrészt, nincs kulcs azon a fürdőszobán? Másrészt, támaszd ki valamivel, hogy ne tudjon bejonni. Elég gáz, hogy nem érti meg az intimszféra fogalmát, de vannak ilyen szülők. Vegyél a pénzedből borotvát és szedd le, neki nem kell tudnia...
2022. febr. 3. 13:31
Szerelj fel egy reteszt az ajtóra, és zárd be amikor fürdesz. Nem normális, hogy bejárkál.
Vagy a kád köré rakj egy nem átlátszó zuhanyfüggönyt, és húzd be, így ha be is jön, legalább nem lát téged fürdés közben.
2022. febr. 3. 13:33
15/56 A kérdező kommentje:
12 17 de nemsokára 18
13nincsen kulcs, se semmi, amivel el lehetne torlaszolni.
14 nem tehetem. A kád fölé meg nem tudok rakni semmit, mert olyan k nincs.
Azt ő tudja, bár kicsit fura, hogy neked nem engedi de ő csinálja. Anyám is hasonló kaliber (tiltotta a szőrtelenítést és előszeretettel vágtatott be amikor fürödtem) de ő soha semmit nem szőrtelenített magán. Amondó vagyok, hogy ha zavar, szedd le. Én először ollóval vágtam rövidre, azt nem vette észre, gimis koromban a koliban meg elkezdtem borotválni. Aztán egyik nyáron rám nyitott és elcsodálkozott hogy jéé pucér, én meg mondtam, hogy igen az, lehet menni kifelé. Utána nem szólt semmit.
2022. febr. 3. 14:21
Mit mutogatod neki a pin@dat?
1) Szolsz neki, hogy ne maszkaljon be, mig te furdesz.
2) Csinalj habfurdot.
3) Szortelenits, amikor nincs otthon.
2022. febr. 3. 14:29
Számomra olyan meglepőek ezek a kérdések. Emlèkszem, mikor kb. ennyi idős voltam, eszembe sem jutott engedélyt kérni, egyszerűen csak leborotváltam, mert zavart. Pedig anyum is az a fürdőben rámnyitó típus, lazán kezeli a kérdést a mai napig.
2022. febr. 3. 14:49
18. Sosem tudhatod, mi van a háttérben. Vannak szülők, akik begőzölnek, ha a gyerek nem azt csinálja, amit akarnak és bizonyos esetekben érdemes ezzel megvárni hogy az ember pl. kolis legyen vagy elég erős ahhoz, hogy balhézzon.
2022. febr. 3. 15:09
20/56 A kérdező kommentje:
17 egy kicsit kevesebb bunkóságot kérek, le lehetne írni szépen is. Nem mutogatom magam, sőt, nagyon is szemérmes vagyok, csak ő ezt nem veszi figyelembe. Habfürdőt pedig nem tudok csinálni zuhanyzóban.
19 igen, ő tipik az a fajta, aki azon fekidezesiti magát, ha fel centivel arrébb van a cipőm rekva, mint kéne.