Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anyám , hogy...

Miért nem engedi anyám , hogy szőrtelenítsem a nemiszervemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kényelmetlen nekem szőrösnek lenni intim helyeken, ezért szeretném eltávolítani, de anyám nagyon ellenzi, merthogy szerinte egészségtelen ( miért is az?) de ő csinálhatja. Miért tiltja?

2022. febr. 3. 12:41
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
30 a kérdésem nem azért volt hogy röhigcsélj.
2022. febr. 4. 06:52
 32/56 anonim ***** válasza:
42%

Pedig ezen csak rohogni lehet! Majd 18 evesen ugy biselkedsz, mintha valojaban 9 eves lennel, annyi kulonbseggel, hogy mar szoros a pi****!

Ha nincs kad, akkor szerelj fel egy zuhanyfughonyt es az ajtoval hattal zuhanyozz (ha mar ilyen bemaszkalos a muter).

Erdekes, hogy majd 18 eves fejjel meg ott tartasz, hogy anyad tiltja neked ezt, te pedig ahelyett, hogy kerek perec leborotvalnad, itt picsogsz nekunk.

Es mi lesz, ha leborotvalod? Visszaragasztja neked? Biztos attol fel, hogy majd szexelni akarsz es ezert szeretned.

2022. febr. 4. 08:10
 33/56 A kérdező kommentje:
Képzeld, keszedtem már,, és elvert érte, pont ezért félek.
2022. febr. 4. 08:55
 34/56 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, már megint a meztelenkedős.
2022. febr. 4. 09:05
 35/56 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, a területileg illetékes gyermekvédelmet vagy jóléti szolgálatot is megkeresheted, a verés bántalmazásnak minősül. Ők segítenek neked hogyan tovább, ez így nem oké. Valamit csinálj kérlek, mert tudsz tenni ellene. Vagy hívhatod legelőször a kék vonalat is. 116-111 a számuk. Chatelni is tudsz velük.
2022. febr. 4. 11:18
 36/56 anonim ***** válasza:
95%
Nekem anyám a lábamat nem engedte borotválni (ugye a nemiszerv akkor még nem volt divatban). Nyarakat huztam végig hosszu nadrágban, mert durván eros szorzetem van. Végul megcsináltam és azért jártam hosszu nadrágban,hogy anyám ne vegye észre!
2022. febr. 4. 15:14
 37/56 anonim ***** válasza:
34%
Ha egyszer leborotválod, tudni fogod, miért ellenzi anyád, és miért is "egészségtelen". Egy idő után lekaparod a pinabőröd, az biztosXD saccra valami 13-4 évesnek tippellek.. talán bekéne zárnod a fürdőszoba ajtót, vagy ha nincs rajt zár, kérd meg apádat, hogy szereljen fel. Vagy egszerűen szólhatnal anyukádnak hogy menjen ki..:)
2022. febr. 4. 16:43
 38/56 anonim ***** válasza:
76%

37 es vagyok))

bocs, nem lattam az elozo kommenteket, igy mar nem is aktualis amit irtam:(((

Hat de konyorgom, nincs apad? O is elver, vagy megeroszakol, hogyha elmondod neki, hogy anyad basztat?

2022. febr. 4. 16:46
 39/56 A kérdező kommentje:
38 Nem, képzeld el 2 hete nincsen már. 🥺
2022. febr. 4. 17:33
 40/56 A kérdező kommentje:
37. Ha anyám is csinálja, nem kéne elleneznie. A borotva pedig szőrt vág el közvetlen a bőr felett, esetleg ügyetlen kézben a bőrt, de nem kaparja le, nem tudom, honnét vetted ezt a butaságot. Anyám pedig mindenről híres csak a megértéséről nem.
2022. febr. 4. 17:35
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!