Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anyám , hogy...

Miért nem engedi anyám , hogy szőrtelenítsem a nemiszervemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kényelmetlen nekem szőrösnek lenni intim helyeken, ezért szeretném eltávolítani, de anyám nagyon ellenzi, merthogy szerinte egészségtelen ( miért is az?) de ő csinálhatja. Miért tiltja?

2022. febr. 3. 12:41
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
81%
Szerezz egy éket, azt nem kell szerelni és belülről kitudod támasztani a fürdőajtót. Csak mindig tartsd magadnál hogy anyád el ne vegye. A veszekedést sajnos nem fogod megúszni ilyen szülővel, de a privátszféra neked is jár.
2022. febr. 3. 17:16
 22/56 anonim ***** válasza:
62%

Bocsi, azt honnan tudod, hogy ő csinálja? Te is megbámulod őt fürdés közben vagy mi?

Kicsit nagyon beteg család vagytok.

Amúgy meg ige, annak van igaza, aki azt tanácsolta, hogy fürödj olyankor, amikor nincs otthon.

2022. febr. 3. 19:46
 23/56 A kérdező kommentje:
Nem bámulom, csak ez a hisztérika tojik arra, hogy a másiknak kellemetlen e az, ha pucéran flangál a házban.
2022. febr. 3. 20:22
 24/56 A kérdező kommentje:
23 Jézus, de undorító vagy már.
2022. febr. 3. 20:23
 25/56 anonim ***** válasza:
15%
#24: Akkor költözz el, és azt csinálasz, amit akarsz. Amúgy attól, hogy úgy mászkál, nem kötelező nézni.
2022. febr. 3. 20:37
 26/56 A kérdező kommentje:
26....nem tehetem még meg. És nem nézem, de amikor éppen vacsorázok, és fürdés után betrappol Éva kosztümben, ha akarom, ha nem, látom őt. Azért nem olyan kis darab nő, hogy ne vegyem észre...
2022. febr. 3. 21:11
 27/56 anonim ***** válasza:
65%

Az ajtót miért nem tudod kitamasztani? Tényleg nem tudnál esetleg akkor fürdeni, amikor ő nincs?

Borzasztó helyzet egyébként, ha tudsz én azt tanácsolnám, hogy dolgozz és tegyél félre, és amint lehetőséged van menekülj. Költözz el.

2022. febr. 3. 22:05
 28/56 anonim ***** válasza:
30%

Inkább nem kötök abba bele, hogy mennyire gyenge lábakon áll ez az egész, de olyan nincs hogy egy ajtót nem lehet kitámasztani, az ember fog egy seprűnyelet aminek a végén van egy akasztó, ráhúzza a kilincsre az alját meg letámasztja a földre, és mielőtt jön az hogy elcsúszik a járólapon akkor ledob egy törölközőt az megtartja.

De kismillió egyéb módszer van a kilincs fenntartására, vagy kiékelni az ajtót, csak akarni kellene ugye.

2022. febr. 3. 22:23
 29/56 anonim ***** válasza:
62%

#23 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ez jo otlet!

2022. febr. 3. 22:50
 30/56 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem fogd magad, vegyél egy borotvát és zuhanyzás közben borotváld le, ne foglalkozz anyáddal, 17, lassan 18 évesen már teljesen normális dolog, hogy szőrteleníted (amúgy 15 évesen is az lenne), ebbe nem kéne anyukádnak beleszólnia, de szerintem bejelenteni sem kell.
2022. febr. 3. 23:02
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!