Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámat nagyon idomitja a...

Anyámat nagyon idomitja a pasija ellenem. Nem fogok azért se el költözni előre le szogezem. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Egyre jobban ellenem oltja be mivel ruheljuk egymást évek óta. 2 éve volt utoljára az a precedens, hogy le mentem segíteni fel vinni a házba a cuccokat, vittem le a kutyákat is, nem kell kétszer fordulni. Meg emeltem a karton vizet, ikyet szól na most azonnal takarodjak fel. Hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Utána nekem esett anyám fogta vissza. Anyám se értette meg lepődött ő is. Azóta jobban védi öt mint engem. Mit tudok a pasi ellen csinálni ha ne adja isten meg egyszer elő fordul?! Miért veheti ennyire anyám is? 20 éve együtt vannak, 5 percet nem éltek együtt. N28
2022. febr. 2. 12:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
20 Ha ez így lenne, már elzavarta volna.Továbbra is azt mondom, hogy ennek nem ez az elintézési módja.Ha úgy is lenne, mint ahogy te feltételezed, ennek nem az a módja, hogy anyuka ráküldi a pasiját a gyerekére, hanem anyuka normálisan leül beszélni a gyerekével.
2022. febr. 3. 11:45
 22/27 anonim ***** válasza:
61%
"20 Ha ez így lenne, már elzavarta volna." Vagy sem. mert az eltűri hogy ott a rég felnőtt gyereke, meg örül neki hogy ott a gyereke, nem ugyanaz.
2022. febr. 3. 11:50
 23/27 anonim ***** válasza:
24%
Nézd egy kicsit logikusan: adott egy csávó,m aki nem él együtt velük, de egyértelmű hogy utálja a kérdezőt. Na vajon kitől hallhatott dolgokat ami miatt utálja?
2022. febr. 3. 11:51
 24/27 anonim ***** válasza:
69%

23 Nem feltétlen kellett hallania senkitől, elég az, ha ő nem bírja azt elviselni, hogy a párjának gyereke van, akire szán időt és figyelmet.Főleg férfiak körében gyakori az ilyesmi.

Továbbra is úgy gondolom, hogy egy szánalmas szar szülő az olyan, aki arra sem képes, hogy normálisan megbeszélje a dolgaikat a gyerekével, hanem egy 3. felet uszítgat ellene indirekt módon.

2022. febr. 3. 12:00
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Az elköltözés miért nem opció? Gyűjtesz lakásra? Tényleg el tudom képzelni, hogy a pasinak az a baja, hogy ott élsz, attól még undorító a stílusa persze... Lehet anyukádat is zavarja, hogy ott élsz, akármennyire szeret, évekig egyedül élt, a saját szokásai szerint, nehéz alkalmazkodnia két generációnak. Kérdés neked mennyire megy?
2022. febr. 3. 13:39
 26/27 anonim ***** válasza:
87%

Senki nem tudja, hogy mit csináltál, ha nem írod le te szerencsétlen.

Irritáló egy pitcha vagy itt is, gondolom, milyen lehetsz a való életben. Ha annyira nagy önálló vagy, állj bele nyugodtan anyuci pasijába, ne itt nyikorogj.

2022. febr. 3. 15:44
 27/27 anonim ***** válasza:
54%

Fura hogy egy két éves incidenst hozol elő

Hagyd őket szépen békén 20év valószínű anyádnak jó

Te meg már itt lenne az ideje hogy elhagyod a mama hotelt

Szerintem innen fúj a szél nem a két éves sérelem végett.De azért ismerd el jó jött a pasi eddig is te is profitáltál belőle!

2022. febr. 5. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!