Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámat nagyon idomitja a...

Anyámat nagyon idomitja a pasija ellenem. Nem fogok azért se el költözni előre le szogezem. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Egyre jobban ellenem oltja be mivel ruheljuk egymást évek óta. 2 éve volt utoljára az a precedens, hogy le mentem segíteni fel vinni a házba a cuccokat, vittem le a kutyákat is, nem kell kétszer fordulni. Meg emeltem a karton vizet, ikyet szól na most azonnal takarodjak fel. Hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Utána nekem esett anyám fogta vissza. Anyám se értette meg lepődött ő is. Azóta jobban védi öt mint engem. Mit tudok a pasi ellen csinálni ha ne adja isten meg egyszer elő fordul?! Miért veheti ennyire anyám is? 20 éve együtt vannak, 5 percet nem éltek együtt. N28
2022. febr. 2. 12:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Tipik pióca leányka a mamahotelben. xDDD
2022. febr. 2. 14:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem él veletek, akkor napközben nálatok tanyázik vagy mi? Nagyon zavaros, amit írsz, csapnivaló helyesírás, össze-vissza szöveg. Mintha egy hétéves szárnypróbálgatásai lennének. Kicsit fejtsd ki jobban, hogy mi a helyzet. Miért nem akarsz elköltözni? Miért nem él veletek a pali? Miért utáljátok egymást?
2022. febr. 2. 14:59
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Talán azért nem éltek együtt öt percet sem , mert anyád nyakán ott van egy majd harmincas vénlány...
2022. febr. 2. 15:06
 14/27 anonim ***** válasza:
17%

Ha férfi írja ki szét van szedve...

Küldjétek már ezt a középkorú nőt is a mamahotelből.

2022. febr. 2. 15:50
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Ha 28 évesen a szándék sincs, hogy elhúzz a sunyiba, mit akarsz? Azon felül, hogy szidjuk a nevelőfatert...
2022. febr. 2. 16:09
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem költözöl el akkor?
2022. febr. 2. 22:13
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Semmit nem tudsz tenni.Ott maradhatsz és tűröd ezt amíg el nem zavarnak, vagy elköltözöl és szarsz rá anyádra onnantól kezdve.Az most mindegy szerintem miért anyáddal laktál eddig, gondolom neki is megfelelt amíg egyedül volt.Most már uncsi a képed, mert van pasi.Ettől függetlenül nem elfogadható ez a stílus anyád pasija részéről és anyádnak illene emiatt rászólni.
2022. febr. 2. 23:25
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Az aki itt tűr, az anya, a a kis majdnem harmincassal a nyakán, mert a "gyermeknek" esze ágában sincs saját lábra állni.
2022. febr. 3. 09:17
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
18 Mondjuk egyelőre nem ismertek a körülmények.Lehet, hogy eddig az anya is örült, hogy nem egyedül lakik, feleződik a rezsi, stb.Ha eddig megfelelt, akkor nem ez a módja annak, hogy kipaterolja onnan a kérdezőt, mert most már van pasi.
2022. febr. 3. 11:11
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
És honnan álmodtad hogy ez a helyzet? Ennyi erővel (zéró alappal) én is mondhatnám hogy a nő már rég örülne ha a lány a nem a nyakán élne, és a csávó azért ugrott a csajnak, mert az anya neki panaszkodik, hogy mennyire nincs esze ágában sem saját életet kezdeni a kérdezőnek...
2022. febr. 3. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!