Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámat nagyon idomitja a...

Anyámat nagyon idomitja a pasija ellenem. Nem fogok azért se el költözni előre le szogezem. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Egyre jobban ellenem oltja be mivel ruheljuk egymást évek óta. 2 éve volt utoljára az a precedens, hogy le mentem segíteni fel vinni a házba a cuccokat, vittem le a kutyákat is, nem kell kétszer fordulni. Meg emeltem a karton vizet, ikyet szól na most azonnal takarodjak fel. Hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Utána nekem esett anyám fogta vissza. Anyám se értette meg lepődött ő is. Azóta jobban védi öt mint engem. Mit tudok a pasi ellen csinálni ha ne adja isten meg egyszer elő fordul?! Miért veheti ennyire anyám is? 20 éve együtt vannak, 5 percet nem éltek együtt. N28
2022. febr. 2. 12:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%

2 évente egy beszólást ki lehet bírni.

Lehet ott gond fejben.

2022. febr. 2. 12:25
 2/27 anonim válasza:
90%

Idomítja... mi az anyád, valami ló?

Úgy bántok egymással, mint az állatokkal, úgy is beszéltek egymásról aztán csodalkoztok, ha családi balhék vannak.

2022. febr. 2. 12:27
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk költözz el 28 évesen 🤷‍♀️
2022. febr. 2. 12:27
 4/27 anonim ***** válasza:
87%

"20 éve együtt vannak, 5 percet nem éltek együtt" - most ezt csak én nem értem?

Amúgy nem azért kéne elköltöznöd, mert 2 évente beszól a pali, hanem mert 28 éves vagy, illő lenne már. Anyád gyereke maradsz örökre, de anyádnak a pali a család. Ez a helyzet, neked meg sajátod kellene, hogy legyen.

2022. febr. 2. 12:35
 5/27 anonim ***** válasza:
90%

Ha 5 percet nem éltek együtt, akkor annyira nem zavarhat.

Egy beszólás, ami évekkel ezelőtt történt, nem olyan nagy tragédia.

2022. febr. 2. 12:40
 6/27 anonim ***** válasza:
89%
miért piszkáljátok a kérdezőt ? most végre ki írta a fájdalmát , 40-50év és önállósodik
2022. febr. 2. 12:58
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Mi a probléma hölgyem?
2022. febr. 2. 13:09
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
Idomul anyád magától. Te meg a 28 éved alatt nem éltél egyedül egy percet. Ez aztán a nagy dicsőség. Van mire verni magad.
2022. febr. 2. 14:22
 9/27 anonim ***** válasza:
53%
Nyugi anyám palija tudja ha muttera mozdult el àssuk vihoraszva. Miért nem beszéltél vele a legelején?
2022. febr. 2. 14:26
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
te miért élsz 28 évesen anyád nyakán?
2022. febr. 2. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!