Az anyám miért nem nézi el azt nekem, amit az apámnak többszörösen elnézett?
Az apámmal mindketten mentális betegek vagyunk, plusz ő még alapból egy undorító ember. Ovis koromtól kezdve emlékszem hogy ordított, bőgött mint egy elmebeteg, a szemem láttára verte véresre az anyámat, miközben velem is ordított. Ellopta a pénzét meg volt hogy az enyémet is. Az anyám benne maradt ebben a kapcsotlatban 20!!!🤦🏼♀️ évig. 16 éves koromban váltak el, érettségi után jött ki rajtam a nagyon súlyos klinikai depresszió, aztán melle borderlinet is megállapított a pszichológus.
Az anyám az apámmal még a mai napig kapcsolatban van, a mai napig bőgve hivogtja hogy menjen vissza hozzá különben öngyilkos lesz, az anyám ennek ellenére tartja vele a kapcsolatot, rá nem haragszik amiért véresre verte, rám meg azért is haragszik, ha egy rossz hír hallatán kiborulok és csak a saját szobámban sírok vagy csapkodok... persze neki is mondtam már csúnya dolgokat, mi ahogy ő is nekem, de a depresszió miatt van hogy fél évig ki sem jövök a szobámból szóval látnia sem kellett addig(van pénzem az eddigi munkámból) miért gyűlöl engem az apám helyett?
Aha. Szóval két éve nem dolgozol, de még mindig van félretett pénzed, amiből rendelgetsz. Haza nem adsz pénzt gondolom, a kajádat nem te fizeted, a rezsibe nem szállsz bele (milyen munkával lehet annyi félretett pénzed, hogy 2 évig tudod magad tartani belőle???). A szobád mélyén sajnáltatod magad, meg dührohamot kapsz és levezeted a feszkót azon, aki eltart. Hát én megértem anyádat...
Nekem is voltak mentális zavaraim. Elmentem és kezeltettem őket! Addig kapartam az ajtót az állami rendelésen, amíg nem fogadtak TB-re! Te nem is akarsz meggyógyulni, csak azt akarod, hogy szidjuk egy kicsit az anyádat.
Hat szivem, nem mindenki havi 160 ezerért robotol itthon... meg plusz két évig is lehetnek itthon. Jött a sértett szülő hogy szidja kicsit a gyereket a fórumon. Nem az a lényeg hogy nekem mennyi pénzem van, hanem a logikátlan érzelmi része a dolognak, de persze itt nem arra figyelnek. Persze, értsd meg anyámat amiért nem gyűlöl valakit aki véresre verte többször is.
A kezelés egyelőre meg nem volt sikeres. Ha mar annyira aggodsz értem
Fhuu mennyi rosszindulatú komment van itt. Sokan csak a stigmatizált borderline-t ismerik, akik úgy tudják, hogy az összes ilyen ember aki ezzel a betegséggel küzd az csak és kizárólag toxikus lehet mert mindig tör, zúz bántalmaz (fizikailag és szellemileg egyaránt) csak azt az altípust nem ismerik ahol a környezetedben lévő embereket nem akkora mértékben érinti és inkább magad felé irányul minden.
Részben megértem édesanyádat, hogy kezd elege lenni és szabadulni akar.
Talán a legjobb megoldás az, hogy amilyen hamar csak lehet elköltözöl. Természetesen fenntartod vele a kapcsolatot (ha tudod) és talán jobb lesz a helyzet mert kevesebbet fog látni mindebből, ezáltal kissé könnyebb lesz mindkettőtöknek.
Kitartást neked.
Ja egy kis plusz amit nekem soha egy doki sem említett meg: nagyon fontos a napi rutin én ezáltal kiegyensúlyozottabb lettem.
Szeretettel:
Egy 19 éves lány borderline-al, akinek k*rvára elege van már a betegség általánosításából🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!