Az anyám miért nem nézi el azt nekem, amit az apámnak
többszörösen elnézett?
Figyelt kérdés
Az apámmal mindketten mentális betegek vagyunk, plusz ő még alapból egy undorító ember. Ovis koromtól kezdve emlékszem hogy ordított, bőgött mint egy elmebeteg, a szemem láttára verte véresre az anyámat, miközben velem is ordított. Ellopta a pénzét meg volt hogy az enyémet is. Az anyám benne maradt ebben a kapcsotlatban 20!!!🤦🏼♀️ évig. 16 éves koromban váltak el, érettségi után jött ki rajtam a nagyon súlyos klinikai depresszió, aztán melle borderlinet is megállapított a pszichológus.
Az anyám az apámmal még a mai napig kapcsolatban van, a mai napig bőgve hivogtja hogy menjen vissza hozzá különben öngyilkos lesz, az anyám ennek ellenére tartja vele a kapcsolatot, rá nem haragszik amiért véresre verte, rám meg azért is haragszik, ha egy rossz hír hallatán kiborulok és csak a saját szobámban sírok vagy csapkodok... persze neki is mondtam már csúnya dolgokat, mi ahogy ő is nekem, de a depresszió miatt van hogy fél évig ki sem jövök a szobámból szóval látnia sem kellett addig(van pénzem az eddigi munkámból) miért gyűlöl engem az apám helyett?
9, akkor költözött el, mikor talált új pasit, akitől szinten inkább nem beszélek. Nem kér belőle? A mai napig volt hogy végig hallgatta az orditasat a telefonba sőt 3 évvel ezelőtt mikor szingli lett, elhatározta hogy kibékül vele... egy olyannal aki többször szétverte. Vele ki akart békülni, engem meg leszid ha sírok a szobámban. Ez a helyzet
2022. febr. 2. 07:22
12/28 anonim válasza:
Teszel bármit is, hogy jobban legyél? Vagy csak üldögélsz a szobádban, és létezel?
Lehet, hogy az utóbbi a baja. Hogy meg sem próbálsz tenni azért, hogy jobban legyél, neki meg ezt kell végignéznie. Apádtól el tudott jönni, de te a gyereke vagy.
2022. febr. 2. 08:27
13/28 A kérdező kommentje:
Szerintem az a helyzet hogy rajtam akarja megbosszulni amik történtek vele. Jelenleg egy csontváz vagyok, annyira lefogytam, meg sem bírok mozdulni. Ezért csak nem haragudhat a gyerekére egy anya. Egyébként igen, a virus miatt elvesztettem a munkám, azóta olyan állapotban vagyok hogy nem tudok menni dolgozni, szóval 2 eve nem jottem ki a szobambol, ez van
2022. febr. 2. 09:05
14/28 anonim válasza:
Ezek szerunt semmit nem teszel, hogy változzon a helyzet, csak magadat sajnálod. Lehet, hogy ebből van elege anyudnak. Hogy 2 éve ezt kell néznie
2022. febr. 2. 09:08
15/28 A kérdező kommentje:
Szeritem meg empatikusnak kellene lennie velem, mert 8 eve emészt a depresszió es a pokolban elek, a virus volt az utolsó csapás, közben kijött rajtam a borderline es a ptsd, amik miatt dührohamot kapok.
2022. febr. 2. 09:21
16/28 anonim válasza:
Isnét megkérdezem... Kezelteted magad?
2022. febr. 2. 09:27
17/28 anonim válasza:
Kapj ilyen "dührohamot" nyilvános helyen, legalább megkezdik a kezelésedet. Érdekes, hogy ezek a rohamok minden ilyen "nagybetegen" csak a saját közegükben jönnek elő. Ha tisztában vagy vele, hogy beteg vagy, menj el dokihoz. Ha te nem teszel semmit magadért, anyád nem köteles ezt elviselni. Képzeld, nem csak neked van egy életed, neki is.
2022. febr. 2. 10:54
18/28 A kérdező kommentje:
17, nagyon érdekes. 2 eve nem megyek sehova. Meg boltba sem, mert rendelek. Hol kapjak neked dührohamot ha nem otthon? Imádom hogy akinek soha nem volt mentális baja jon ezzel, meg azzal hogy menj le kapálni meg az afrikai ehezokkel... kicsit bonyolultabb lehetnél
2022. febr. 2. 11:54
19/28 anonim válasza:
Kérdező, én is voltam depressziós, a fogkefe megemelése is problémát okozott. De ebben a nyomorúságos állapotban is rájöttem, hogy ha én nem teszek ellene és kérek segítséget, a kutyát se fogja érdekelni, hogy belepusztulok-e vagy sem.
2022. febr. 2. 12:13
20/28 anonim válasza:
Nekem sehol ne kapj dührohamot, tudom, milyen az, nem vagyok rá kíváncsi. Tudod, tényleg egyszerű vagyok mint a faék, ebből következőleg úgy gondolom, hogy az általad felsorolt (azt sem tudom általad vagy orvos által diagnosztizált) rahedli problémával neked kellene kezdened valamit. Nem pedig elvárni anyádtól, hogy az egész élete a mentális problémákra hivatkozó -de ellene semmit nem tevő emberek csapkodásáról, vagdalkozásáról szóljon. Ha 2 éve nem léptél ki otthonról akkor ugye nem kérdés, hogy nem kezelteted a gondjaidat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!