Az anyám miért nem nézi el azt nekem, amit az apámnak többszörösen elnézett?
Az apámmal mindketten mentális betegek vagyunk, plusz ő még alapból egy undorító ember. Ovis koromtól kezdve emlékszem hogy ordított, bőgött mint egy elmebeteg, a szemem láttára verte véresre az anyámat, miközben velem is ordított. Ellopta a pénzét meg volt hogy az enyémet is. Az anyám benne maradt ebben a kapcsotlatban 20!!!🤦🏼♀️ évig. 16 éves koromban váltak el, érettségi után jött ki rajtam a nagyon súlyos klinikai depresszió, aztán melle borderlinet is megállapított a pszichológus.
Az anyám az apámmal még a mai napig kapcsolatban van, a mai napig bőgve hivogtja hogy menjen vissza hozzá különben öngyilkos lesz, az anyám ennek ellenére tartja vele a kapcsolatot, rá nem haragszik amiért véresre verte, rám meg azért is haragszik, ha egy rossz hír hallatán kiborulok és csak a saját szobámban sírok vagy csapkodok... persze neki is mondtam már csúnya dolgokat, mi ahogy ő is nekem, de a depresszió miatt van hogy fél évig ki sem jövök a szobámból szóval látnia sem kellett addig(van pénzem az eddigi munkámból) miért gyűlöl engem az apám helyett?
Miért nem akarod megérteni, amit mondanak itt neked?! Anyád a 20 év alatt végigment egy folyamaton, aminek a vége az lett, hogy ki tudta mondani, hogy ebből ő nem kér. Ebből a 20-ból valószínűleg a fele alatt éppen miattad nem tudott kiszállni, mert túl kicsi voltál. Rengeteg anya megvárja a válással, hogy a gyerek nagyobb legyen, mert akkor könnyebben kezdenek majd új életet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a te hibád! Ez az ő döntése volt, amit neked el kell fogadj.
20 év alatt megtanulta kimondani, hogy ő nem kér ebből a terrorból. Persze, hogy érzékenyen reagál a legkisebb emlékeztető ingerre is.
Persze, mert az úgy működik, hogy egy nő ,akit vernek csak úgy lelép a bántalmazótól, te ostoba!
Hogyne, és megy a híd alá veled? Vagy te elhelyezésre kerülsz, mert ő nem tud eltartani téged.
Ha tkös nő lenne, kihajítana téged is (elvégre felnőtt vagy, doglozhatnál is például), és élné végre nyugodtan az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!