Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el, hogy nem...

Hogy mondjam el, hogy nem tetszik az amit vett nekem?

Figyelt kérdés

Anyukám ma vett nekem egy hátizsákot, mert amit eddig a suliba hordtam már eléggé szétment. Emlékszem, hogy valamelyik nap mutatta képen azt a táskát, és én azt mondtam rá, hogy nem rossz (tényleg úgy gondoltam, csak azért nem teljesen volt az igazi). Ma amikor odaadta úgy csináltam, mintha tetszene. A színe tetszik, de az alakja nem, mert túratáska és ráadásul hatalmas. És tudom, hogy sokba került (a fizetéséhez képest nagyon is), mert rajtahagyta véletlen az árát. Félek, ha holnap ezt viszem a suliba, akkor a többiek kinevetnek majd.

Elmondjam neki, hogy nem tetszik vagy inkább csináljak úgy mintha tetszene és használjam ezt? Ti ilyenkor mit csinálnátok?

16/L

2022. jan. 31. 19:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
68%
Ez szerintem rhadt jó, főleg, hogy túratáska, így tartja a hátad, a gerinced, megfelelően kipárnázott, stb.
2022. febr. 1. 09:35
 42/48 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan pont táskám nincs ebből a márkából, de túracuccaim, kabátok, nadrágok vannak. Príma jó minőség, és trendi is - ha a kérdező ettől fél....

De jó lenne tudni, hogy mi az, amivel nem röhögnék ki (félelmei szerint), vagy ő milyet szeretett volna. Fazon? Márka?

2022. febr. 1. 09:38
 43/48 anonim ***** válasza:
15%
És egyébként is, igaza van az egyik hozzászólónak, kit érdekel mit mond más? Én Fjallraven Kanken táskával járok egyetemre, meg egy másik csoporttársam is. Nagyon szeretjük mindketten, lehet a te korosztályodnak is ez a márka a menő inkább?
2022. febr. 1. 09:41
 44/48 anonim ***** válasza:
88%

Nekem van egy olyan erzesem, hogy a kerdezonek úgy ahogy tetszik, de ha választhatott volna nem ezt szemeli ki. Így viszont hiába drága, kényszeredett az öröm.

Együtt kellett volna kivalasztani. Egy ilyen táska jó sokáig bírja, ezt is kell nézni hogy évekig kell hordani. Én felnőtt vagyok, szerintem sem rossz, de ha kapnám nem örülnék, nem ez én stílusom.

Szerintem megpróbálhatod kicseréltetni. Hátha.

2022. febr. 1. 09:51
 45/48 anonim ***** válasza:
65%
39, miert ne lenne? ugy latszik nem gyakran vasarolsz. van, es 30 napig lehet elni vele
2022. febr. 1. 13:12
 46/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat, meg úgy mindent amit írtatok! Ma ezt vittem a suliba, mert a régi táskám már nem bírta volna azt a rengeteg könyvet, füzetet és egyéb más dolgokat. Igazából nem történt semmi, észre sem vették a legtöbben, aki meg igen, az csak nézte egy ideig, de utána nem érdekelte. Egyik barátnőm kérdezte meg, hogy új táska-e és csak annyit mondtam rá, hogy igen mert a régiben kevesebb cuccom fért el. Senki sem dicsérte meg, amit nem is vártam el, de nagyon örülök, hogy egyáltalán nem is foglalkoztak vele.

Így valószínűleg már nem tudok élni azzal a lehetőséggel, hogy visszaviszem, de mostmár mindegy, majd eldöntöm még, hogy mi lesz a sorsa.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki írt, sokat segítettetek!

2022. febr. 1. 15:55
 47/48 anonim ***** válasza:
26%

45, Nem, nem is kötelesek, csak az online vásárlásnál elállást biztosítani, pontosan amiatt, mert online nem látod előre a terméket, amit megveszel. Boltban igen.

Van olyan üzlet, ahol bevállalják, de nem ez az általános.

2022. febr. 1. 18:57
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem cseréltetném be. Különösen, hogy írtad, anyukád boldog mert meg tudta neked venni. Nyilván sok pénzébe került. Ez csak egy táska. Pár év éss vége a sulinak, a táskát meg lehet másra használni. Esetleg annyit mondj anyukádnak hogy legközelebb szeretnél vele menni vásárolni. De én nem bántanám meg azzal hogy visszacseréltetem a táskát, ami egyébként klassz kis táska.
2022. febr. 1. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!