Hogy mondjam el, hogy nem tetszik az amit vett nekem?
Figyelt kérdés
Anyukám ma vett nekem egy hátizsákot, mert amit eddig a suliba hordtam már eléggé szétment. Emlékszem, hogy valamelyik nap mutatta képen azt a táskát, és én azt mondtam rá, hogy nem rossz (tényleg úgy gondoltam, csak azért nem teljesen volt az igazi). Ma amikor odaadta úgy csináltam, mintha tetszene. A színe tetszik, de az alakja nem, mert túratáska és ráadásul hatalmas. És tudom, hogy sokba került (a fizetéséhez képest nagyon is), mert rajtahagyta véletlen az árát. Félek, ha holnap ezt viszem a suliba, akkor a többiek kinevetnek majd.
Elmondjam neki, hogy nem tetszik vagy inkább csináljak úgy mintha tetszene és használjam ezt? Ti ilyenkor mit csinálnátok?
Dúsgazdag hülyegyerekeknek pont nem az a fontos, hogy néz ki, hanem mennyibe került. Ez meg ronda, de drága.
2022. jan. 31. 20:04
12/48 anonim válasza:
Anyukád az a típus, aki eltette a számlát. Kérdezz rá, és ha igen, köszönd meg szépen azzal, hogy kicsit mást képzeltél el, ezért holnap megpróbálod kicsereltetni...
Azért nem kapható már, mert anyukám amit ma megvett az volt az utolsó darab.
És nagyon boldog volt, hogy megvehette nekem és ezért sem szeretném elrontani a kedvét.
2022. jan. 31. 20:14
15/48 anonim válasza:
5. vagyok. Ezzel mi a baj? Szerintem egész jól néz ki!
2022. jan. 31. 20:23
16/48 anonim válasza:
Őszintén, szerintem próbálj megbarátkozni vele. Ne bántsd meg ezzel. Megnéztem a hátizsákot, szerintem nem vészes és jól kihasználható. Egyébként szerintem ha nem mutatod hogy érdekel, senki mást nem fog érdekelni a táskád az iskolában. Én is egy elég jó gimibe jártam, tesóm is Pest egyik legjobb gimijébe jár, nem kifejezetten drága vagy divatos ruhákban és egyikőnk sem kapott soha semmilyen megjegyzést. Szerintem akkor tudnak ezzel bántani, ha látják rajtad hogy érdekel.
2022. jan. 31. 20:23
17/48 anonim válasza:
Ki lehet cserélni a boltban, nem kerül semmibe
2022. jan. 31. 20:27
18/48 anonim válasza:
Gyerekkoromban ha ilyen táskám lett volna.. Nincsen ezzel semmi baj
2022. jan. 31. 20:29
19/48 anonim válasza:
Ha neked megfelel, hord nyugodtan. Aki ezt szóvá teszi, az belekötne bármit is hordanál.
2022. jan. 31. 20:31
20/48 anonim válasza:
A The North Face márja jelenleg menőnek is számít, nem hiszem,hogy gondod lehet vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!