Hogy mondjam el, hogy nem tetszik az amit vett nekem?
Anyukám ma vett nekem egy hátizsákot, mert amit eddig a suliba hordtam már eléggé szétment. Emlékszem, hogy valamelyik nap mutatta képen azt a táskát, és én azt mondtam rá, hogy nem rossz (tényleg úgy gondoltam, csak azért nem teljesen volt az igazi). Ma amikor odaadta úgy csináltam, mintha tetszene. A színe tetszik, de az alakja nem, mert túratáska és ráadásul hatalmas. És tudom, hogy sokba került (a fizetéséhez képest nagyon is), mert rajtahagyta véletlen az árát. Félek, ha holnap ezt viszem a suliba, akkor a többiek kinevetnek majd.
Elmondjam neki, hogy nem tetszik vagy inkább csináljak úgy mintha tetszene és használjam ezt? Ti ilyenkor mit csinálnátok?
16/L
Igen ez menő márka... és nem is olcsó.
Kerdező, milyet akarnál helyette?
Azért azt, hogy valami márkás, vagy draga még ne tegyük már egyenlővé azzal, hogy ízléses/nekünk megfelelő e.
A tnf jó márka, és vannak jó cuccaik, de izelsről nem lehet vitatkozni.
A legnagyobb világmárkáknak is vannak olya n hanyadék darabjai is, mintha a macskajajj-t nézném. (4,6 voltam)
10-es, én is teljesen egyetértek a fentebb írtakkal, pedig csak gimnazista vagyok.
Általános iskolában engem is zaklattak, óvodában is, először zavart, de utána megszoktam, tettem rájuk magasról, s megunták.
Ha látják rajtad, hogy kicsit sem érdekel a dolog, előbb utóbb meg fogják unni.
The North Face! Imadom ezt a markat.
Erre igazan ne mondjon senki semmi rosszat, de amugy is, kit erdekel?
Ne feszengj azon, hogy masok mit szolnak!
Mutass tobb onbizalmat! Ha pl. valaki beszol erte, akkor lazan mond azt, hogy "Nekem viszont tetszik. Ez az egyik kedvenc markam."
Ha eszreveszik, hogy szegyelled (de nincs okod ra, mert meno) akkor kesz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!