Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el, hogy nem...

Hogy mondjam el, hogy nem tetszik az amit vett nekem?

Figyelt kérdés

Anyukám ma vett nekem egy hátizsákot, mert amit eddig a suliba hordtam már eléggé szétment. Emlékszem, hogy valamelyik nap mutatta képen azt a táskát, és én azt mondtam rá, hogy nem rossz (tényleg úgy gondoltam, csak azért nem teljesen volt az igazi). Ma amikor odaadta úgy csináltam, mintha tetszene. A színe tetszik, de az alakja nem, mert túratáska és ráadásul hatalmas. És tudom, hogy sokba került (a fizetéséhez képest nagyon is), mert rajtahagyta véletlen az árát. Félek, ha holnap ezt viszem a suliba, akkor a többiek kinevetnek majd.

Elmondjam neki, hogy nem tetszik vagy inkább csináljak úgy mintha tetszene és használjam ezt? Ti ilyenkor mit csinálnátok?

16/L

2022. jan. 31. 19:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem király ez a táska. :)

Anyud pedig mindent megtett az ügy érdekében: megmutatta neked előre, kikérte a véleményed, nem vaktában vette meg, hanem mert azt mondtad rá, hogy tetszik... és azért na, márkás is, nem a kínaiban vette.

Én simán elkezdeném hordani. A színe az, ami kérdőjeles lehetne, illik-e a stílusodhoz, de arra meg pont azt írtad, hogy bejön. Szóval én nem problémáznék rajta. :)

2022. jan. 31. 23:47
 32/48 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem adj neki egy esélyt!

Tényleg csak a méretével lehet gond, illetve ha annyira nem illik a stílusodhoz…

Viszont, hogyha bántanak is miatta, szerintem onnantól kezdve ne cseréld le, mert utána azzal fognak zaklatni, hogy miattuk lecserélted.

Nagyon sajnálom, hogyha zaklatnak, sajnos nehéz ellene tenni és van olyan dolog amit már nem is érdemes ellene megtenni (pl. ami a személyiséged változásával jár)…

Holnap megírhatnád, hogy mi volt.

2022. febr. 1. 00:48
 33/48 anonim ***** válasza:
86%
Ha nemvagy benne biztos, inkább ne használd, mert aztán már nem is veszik vissza. Szerintem ha már most nem tetszik, később csak rosszabb lesz, és évekig kéne hordanod. Nme azt mondanám, hogy nem tetszik, szerintem az fájna legjobban anyukádnak. Inkább ráfognám hogy túl nagy, kényelmetlen, túl drága, inkább keresel olcsóbbat, és a maradék pénzből még egy nadrág is kijön, ilyesmi.
2022. febr. 1. 00:53
 34/48 anonim ***** válasza:
68%
Ezt már egy masik ilyen kerdes ala is odairtam. Minek kell titokban vásárolgatni a másiknak ezt azt aztan csodálkozni ha nem tetszik neki? Miert nem lehet egyutt elmenni megvenni? Sokszor meg en magam sem tudom melyik tetszene nekem, nemhogy mas. Ez egy érzelmi zsarolás, “mostmar muszaj hordanod mertt nagyon drága volt” ha olyan drága volt, miert nem lehetett egyutt kiválasztani? Nalunk sose volt divat ez a masik hata mogott vásárolgatas, igy mindig mindenki azt “kapta” ami tetszett neki. Ha megvan a blokk, csereljetek vissza, válassz masikat.
2022. febr. 1. 01:06
 35/48 anonim ***** válasza:
64%
Amugy meno marka a north face, de nem suliba valo, ezt a semmihez nem parosithato szint meg foleg nem ertem.
2022. febr. 1. 01:08
 36/48 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a táska amúgy tetszik,formája azt hogy milyen nagy az pont nem lehet annyira eldönteni színe az ami érdekes narancs sárga .

Fiamnak pont ilyen típusú iskolatáskája van formája fazonja csak az kék és az aldiban lehetett kapni tavaly szeptember elején.

Tetszett neki.

2022. febr. 1. 04:57
 37/48 anonim ***** válasza:
27%
Hordd a régit. Értem én, hogy meglepetés, de jobb lett volna, ha együtt veszitek, ha már drága, 16 éves vagy és nincs sok pénzetek. Egyébként nekem tetszik a táska, lehet másnak is, add el, ha annyira fontos, mit mondanak az osztálytársak. Fontosabb, mint anyád. Mert te azt mondtad a táskára, hogy jó, ő meg elhitte.
2022. febr. 1. 06:36
 38/48 anonim ***** válasza:
93%
mindent vissza lehet küldeni. Mondd meg anyukádnak, hogy élőben mégsem olyan, mint képzelted, szeretnéd, ha kicserélnétek.
2022. febr. 1. 09:17
 39/48 anonim ***** válasza:
23%
Én nem értem, miért olyan marhára biztos mindenki abban, hogy úgyis kicserélik. Az elállási jog online vásárlásra vonatkozik, ha anyu csak simán becsattogott a boltba, akkor nincs ilyen.
2022. febr. 1. 09:31
 40/48 anonim ***** válasza:
74%

Félek, ha holnap ezt viszem a suliba, akkor a többiek kinevetnek majd. - ki nem szrja le a többieket?

Engem is csúfoltak mindenért (normális ruhákban jártam, stb), mert szemüveges voltam, mert kellett fogszabályzó... miért egyenes a hajam, miért így copfozom, stb.

Elég gyorsan megtanultam magasról tenni az idiótákra.

2022. febr. 1. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!