Hogy mondjam el, hogy nem tetszik az amit vett nekem?
Anyukám ma vett nekem egy hátizsákot, mert amit eddig a suliba hordtam már eléggé szétment. Emlékszem, hogy valamelyik nap mutatta képen azt a táskát, és én azt mondtam rá, hogy nem rossz (tényleg úgy gondoltam, csak azért nem teljesen volt az igazi). Ma amikor odaadta úgy csináltam, mintha tetszene. A színe tetszik, de az alakja nem, mert túratáska és ráadásul hatalmas. És tudom, hogy sokba került (a fizetéséhez képest nagyon is), mert rajtahagyta véletlen az árát. Félek, ha holnap ezt viszem a suliba, akkor a többiek kinevetnek majd.
Elmondjam neki, hogy nem tetszik vagy inkább csináljak úgy mintha tetszene és használjam ezt? Ti ilyenkor mit csinálnátok?
16/L
Szerintem király ez a táska. :)
Anyud pedig mindent megtett az ügy érdekében: megmutatta neked előre, kikérte a véleményed, nem vaktában vette meg, hanem mert azt mondtad rá, hogy tetszik... és azért na, márkás is, nem a kínaiban vette.
Én simán elkezdeném hordani. A színe az, ami kérdőjeles lehetne, illik-e a stílusodhoz, de arra meg pont azt írtad, hogy bejön. Szóval én nem problémáznék rajta. :)
Szerintem adj neki egy esélyt!
Tényleg csak a méretével lehet gond, illetve ha annyira nem illik a stílusodhoz…
Viszont, hogyha bántanak is miatta, szerintem onnantól kezdve ne cseréld le, mert utána azzal fognak zaklatni, hogy miattuk lecserélted.
Nagyon sajnálom, hogyha zaklatnak, sajnos nehéz ellene tenni és van olyan dolog amit már nem is érdemes ellene megtenni (pl. ami a személyiséged változásával jár)…
Holnap megírhatnád, hogy mi volt.
Nekem a táska amúgy tetszik,formája azt hogy milyen nagy az pont nem lehet annyira eldönteni színe az ami érdekes narancs sárga .
Fiamnak pont ilyen típusú iskolatáskája van formája fazonja csak az kék és az aldiban lehetett kapni tavaly szeptember elején.
Tetszett neki.
Félek, ha holnap ezt viszem a suliba, akkor a többiek kinevetnek majd. - ki nem szrja le a többieket?
Engem is csúfoltak mindenért (normális ruhákban jártam, stb), mert szemüveges voltam, mert kellett fogszabályzó... miért egyenes a hajam, miért így copfozom, stb.
Elég gyorsan megtanultam magasról tenni az idiótákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!