Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy érzem megfojt. Mit tehetek?

Úgy érzem megfojt. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Két éve már, hogy anya elhunyt, azóta apa mintha megkergült volna. Felnőtt vagyok már én is, 21 éves, de folyamatosan kérdezgeti, hogy hova megyek, meg ha itthon vagyok nem maradhatok egydül itthon estére 21 évesen. Neki lett egy barátnője akihez sokszor megy, de mindig azt mondja, hogy nem alszik nála mert nem akarja, hogy egyedül legyek itthon éjjel. És én már mondtam neki, hogy miért ne lehetnél felnőtt létemre egyedül itthon? Erre azt válaszolta, hogy nehogy baj legyen. Ajtót is bezárja minden este, pedig evekig nem volt bezárva, de ő már este 8kor bezárja, ha meg utána menni akarok valahova, akkor mennem kell a kulcsert, amit mindig ugyanoda rak szóval nem dugja el előlem, de nem értem, hogy miért kell bezárni. Folyton mindenről tudni akar meg ugy bánik velem mint valami 14 éves gyerekkel és már nagyon kezd elegem lenni ebből. Arra gondolmta már, hogy beülök a kocsimba és elmegyek pár napra itthonrol egy szó nélkül a külön költözésen is gondoltam, de annyira meg nem keresek jól.
2022. jan. 28. 21:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Erről a profilról nem is ;)

Egyébként költözz el, és probléma megoldva.

2022. jan. 30. 07:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor biztosan egy másik profilról írtad ki szószerint ugyanezt.

Elköltözés vagy határok meghúzása.

2022. jan. 30. 07:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Linkeld már be azt a kérdést szívesen ráírok az illetőre ha neki is hasonló problémái vannak.
2022. jan. 30. 18:47
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
1-2 hónapja volt, nem tudom megtalálni sajnos de pontosan ez volt a probléma.
2022. jan. 31. 05:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon valamiért sokan kb. azt hiszik, hogy az összes mérgező szülőre panaszkodó kérdést biztos ugyanaz az egy tini (hálátlan) vagy fiatal felnőtt (életképtelen) írja...
2022. jan. 31. 09:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem azt hiszem, hanem szó szerint ugyanez a kérdés volt, ugyanezzel a problémával, hogy anya elhúnyt, apa pedig nem szeretné egyedülhagyni a 19 éves lányt, életkor is stimmelt.
2022. jan. 31. 10:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok lány.
2022. jan. 31. 13:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Sem 19 éves.
2022. jan. 31. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!