Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne megoldani az...

Hogyan lehetne megoldani az ültetést az esküvőnkön, hogy ne legyen sértődés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éven belül szeretnénk megtartani az esküvőnket. A vőlegényem szülei együtt vannak, nagyon jó a kapcsolatom velük, szeretem őket.

Nekem a szüleim lassan 10 éve elváltak. Édesanyámnak azóta volt több párkapcsolata hosszabbak is de jelenleg egyedül van,mindig is közel álltunk egymáshoz viszont néhány éve eléggé megromlott a kapcsolatunk. Nem csak nekem a többi testvéremnek is vele.

Édesapámnak körülbelül 7 éve van párja, 2 éve együtt is élnek igazából azóta tudunk róla addig titkolta. Elfogadtam, de különösebben nem tartom vele a kapcsolatot, mondhatni felszínes. Többször hallottam már, hogy apánkat próbálja ellenünk hergelni.

Apa és Anya összességében azt mondható, hogy jó viszonyt ápolnak egymással, viszont Édesanyám és Édesapám párja ki nem állhatja egymást.

A kérdésem igazából a főasztal ültetésére vonatkozna.

Én azt szeretném, ha Anya és Apa ülne ott, apa párja viszont nem. Különösebb bajom nincs vele de nem érzem olyan közeli családtagnak, hogy ott üljön, nem mellesleg akkor anya egész végig csak fortyogna. Nagyon nehéz helyzetben érzem magam, mert azt sem szeretném, hogy ő (apa párja) vagy Apa megharagudjon.

Szerintetek ezt, hogy lehetne úgy kivitelezni, hogy senki ne sérüljön?

(Évekig a szüleimet néztem magam helyett, az egész válás során és még utána évekig én voltam a lelkiszemetese mindkettőjüknek, mikor egymást szidták. Soha támogatást nem kaptam tőlük, amit elértem azt saját erőből, ezen a napon viszont szeretném ha "végre önző" lehetnék.)

2022. jan. 27. 13:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nehéz eset. Mert valóban nem illik a párokat szétválasztani. Pláne, hogy apud nője gondolom nem is nagyon ismer ott senkit, akihez oda lehetne ültetni. Vagy? A nagyszüleid (apud szülei) élnek még? Velük milyen a viszonya? Ha jó, akkor talán oda, de ha nem jó, akkor ez sem játszik.

Mindenesetre illedelmes szerintem úgy lenne, ha ő is apáddal ülhetne, anyudtól a lehető legtávolabb. De mivel ez a nő egy bunkó, akár ezt le is szarhatjátok, és ültethetitek valami random helyre, de ez sem apádnak sem neki nem fog jól esni, és valahol jogosan.

2022. jan. 31. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!