Szüleim miért szólnak 21 évesen hogy aludjak este hamar?
Kérdező!
A szüleidtől kérdezted már ezt a kérdést?
Mert szerintem lehet, hogy nem!
Egy szülő többször szembesül problémákkal a gyereknevelés során, és emiatt próbálnak minket fogni, jóra nevelni.
Amikor legelőször, majd másodszor is full részegen bírtam haza menni, még állnom kellett egy verést, nem igazán foglalkoztam vele utána jött a marihuána, de sosem haragudtam rájuk, mert tudtam hogy a félelem váltotta ki belőlük akkor azt a haragot.
Amikor kijózanodtam fater bocsánatot kért, és le ült velem beszélni.
Egy dolog, hogy szólnak, és egy másik, hogyha egyik füleden be, másikon ki módszert követed, számon kérik, hogy miért nem engedelmeskedsz, nem pedig csak apró, súlytalan háborgást tesznek.
Itthon élek, 20 éves vagyok. Apám egy egyszerű tészta kifőzéséről képes öt percig beszélni telefonban (szóba került a főzés, hogy milyen étel mellett döntöttem), hogyan csináljam jól... Egyebet is túlzásba vitt, rá is szóltam, kértem hogy fejezze már be, de ő erre azt mondta, hogy 40 évesen is a kislánya leszek, és mindig ezt fogja csinálni, mert az a dolga, hogy aggódjon és az idegeimre menjen. Ez ilyen, akkor se fognak változni, ha a fejed tetejére állsz, vagy elköltözöl, vagy anya leszel, vagy bármit csinálsz. Megvan a dolog sajátos szépsége, de nagyrészt inkább idegesítő egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!