Hungary123 kérdése:
Szerintetek melyik a erősebb?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 15:07
A kérdező szavazást indított:
Apa-fia
Apa-lánya
Anya-fia
Anya-lánya
Férj-feleség
Testvérek
61 szavazat
1/16 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.
Amúgy egy z kimaradt a kérdésből.
3/16 anonim válasza:
Egyértelműen egy anya-lánya kapcsolat lehet a legerősebb kötődés, de sajnos a legnagyobb ellentét is itt tud születni.
4/16 anonim válasza:
Férj-feleség! Hiszen enélkül a kapcsolat nélkül az összes többi nem jöhetne létre, ez mindennek az alapja. Utána jön az összes többi, hogy milyen sorrendben, az családonként változik.
5/16 anonim válasza:
Kinél mi. Engem anyám elhagyott, mára van vele kapcsolatom, de se szóban, se írásban nem írom le, hogy anya, nincs meg az érzés. Apámmal világ életemben erős kötődésünk volt és van mind a mai napig egymással, annak ellenére is, hogy gyakran tudnánk kiszaladni a másiktól a világba. A volt legjobb barátnőmnek szintén az apjával volt szoros kapcsolata, az anyjával nem igazán, falra mászott tőle, a viselkedésétől (nem tini hiszti, csoda, hogy nem csapta agyon, olyan idegesítő tud lenni anyaként "akciózva"). Egy volt általános iskolai osztálytársnőmnek szintúgy az apjával volt szoros kapcsolata, sajnos még akkor meghalt, amikor alsósok voltunk. Anyámnak szintén az apjával volt nagyon szoros kapcsolata, de még kislányként meghalt (nagyanyám személyisége nem érdemel hozzászólást). A barátnőm szintúgy az apjával van szoros kapcsolatban, az anyjával inkább csak elvan (megvan a háttere, ha jól tudom alkoholista volt egy időben). Másik volt osztálytársam az anyjára esküszik, úgy mondta el őt, mint egy afféle legjobb barátnőt, akivel bármit meg lehet beszélni (az apja börtönben van).
7/16 anonim válasza:
Ha a férj-feleség viszony lenne a legerősebb, nem végződne minden második házasság válással. Igen, tudom, olyan is van, hogy a szülő és a gyerek szakítják meg egymással a kapcsolatot, de az jóval ritkább.
Tapasztalataim szerint amúgy gyerekkorban anya-gyerek nemtől függetlenül. Ha már kirepültek a gyerekek, akkor anya-lánya vagy férj-feleség (ez utóbbi lenne az egészséges szerintem).
8/16 anonim válasza:
Így általánosságba nem lehet megmondani. Nálam anyámmal volt a legerősebb kötelék, aki sajnos elhunyt azóta. ( Én a fia vagyok)
9/16 anonim válasza:
Talán úgy lenne értelme a kérdésnek, hogy "melyik lehet a legerősebb", igy baromság.
10/16 anonim válasza:
A szilvapálinka kimaradt közülük, nem mintha amúgy így sok értelme lenne a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!