Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak egyre jobban az a...

Anyámnak egyre jobban az a heppje, hogy felhalmozza az akciós éppen lejáró termékeket mert az olcsó, és nem lehet vele szót érteni, a kaja meg ránkrohad. Mit lehetne vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Hiába pofázzuk neki egy éve hogy azzal nem spórol ha megvesz egy tonna holnap lejáró sajtot vagy húst vagy akármit, mert azt nem esszük meg gyorsan és kidobott pénz.

Hát hogy ő lefagyasztja, meg a sajtot is.

Most is előkerült egy több mint egy hónapja lejárt sajt a fagyasztóból, nem is vettem észre csak azt hogy savanyú.

És akkor utána én menjek a p0csába, hogy én ezt hogy képzelem mert annak semmi baja nincsen ő szerinte.

Egyátalán nem vagyunk ilyesmire rászorulva, konkrétan naponta mehetnénk étterembe is ha akarnánk.

De mit lehet kezdeni az agymenésével?

Meg lehetne venni az egyel drágábbat ami nem holnap jár le, és nem rohad ránk a kaja.

Volt hogy egy éve lejárt 2L es kecsapot találtam a polcon, mert nem fogyott el, olyan mennyiséget megvett....

2022. jan. 12. 23:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
17%
Se a krumpli, paprika, paradicsom nem fagyasztható. Nem létezik olyan zöldség-gyümölcs, ami fagyasztható lenne. Igaz, boltokban lehet venni fagyasztott gyümölcsöt, borsót de az más, mert azt gyorsfagyasztással kezelik. De azt egye, akinek két anyja van. Vettem egyszer zöldborsót, hát, nagyon nem hasonlított az íze a frissre. Se az állaga, se az íze nem az igazi annak. A konzerv borsó vagy az üveges sokkal jobb, ha frisshez épp nem lehet hozzájutni.
2022. jan. 13. 00:29
 12/41 anonim ***** válasza:
89%
Paprika, paradicsom gond nelkül fagyasztható otthon HA pl pöri alapba, lecsóba, szószokhoz hasznalod fagyasztás után
2022. jan. 13. 00:35
 13/41 anonim ***** válasza:
69%
Azt hittem, hogy csak én jöttem rá, hogy ez a lottós, de nem, mások ugyanolyan ravaszak voltak.
2022. jan. 13. 02:01
 14/41 anonim ***** válasza:
78%
én uborkát is fagyasztottam szeletelve. télen jó volt uborkasalátának.
2022. jan. 13. 04:59
 15/41 anonim ***** válasza:
86%
Ha olyan sok pénzetek van, nem mindegy? Ha megromlott kidobjátok és kész. Én ezen ugyan nem idegesíteném magam. Aztán ha megteheted majd, elköltözöl, és akkor nem kell más rigolyáit elviselni.
2022. jan. 13. 05:44
 16/41 anonim ***** válasza:
79%
Költözz el ha nem tetszik
2022. jan. 13. 07:40
 17/41 anonim ***** válasza:
84%

“ Nem létezik olyan zöldség-gyümölcs, ami fagyasztható lenne”

Sokmindent lehet blansírozni fagyasztás előtt.

“ A konzerv borsó vagy az üveges sokkal jobb”

Az aztán egészséges a tartósítószerekkel. Vagy az mindegy?

2022. jan. 13. 07:41
 18/41 anonim ***** válasza:
98%
Ez is egy betegség, időseknél ált. demencia miatt. Nem fogják fel, hogy ami romlott azt hiába tesszük el. Anyósom is ezt csinálja, de ő évtizedek óta! Majd fosik az egész család havonta vagy 5x, rám meg pikkelnek mert az 1. büdös kaja mikor elém volt rakva, azóta nem eszek meg náluk semmit!
2022. jan. 13. 09:51
 19/41 anonim ***** válasza:
91%

18 nem csak időskori dolog.

Nálunk volt aki 45 felett spájzolt, mert éppen 5 forinttal olcsóbb volt a tejföl, meg a vagdalthús, és 1-1 polc meg kellet tölteni vele. Később meg le lettem hülyézve, mert nem kocsikáztam el Székesfehérvár másik végébe 2 tejfölért, mert 5 forinttal olcsóbb volt az auchanban mint a tescoban. (De ez régi sztori)

2022. jan. 13. 10:02
 20/41 anonim ***** válasza:
29%

“ Költözz el ha nem tetszik”

Honnan tudod a jogi hátteret, mekkora része van az ingatlanban?

2022. jan. 13. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!