Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak egyre jobban az a...

Anyámnak egyre jobban az a heppje, hogy felhalmozza az akciós éppen lejáró termékeket mert az olcsó, és nem lehet vele szót érteni, a kaja meg ránkrohad. Mit lehetne vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Hiába pofázzuk neki egy éve hogy azzal nem spórol ha megvesz egy tonna holnap lejáró sajtot vagy húst vagy akármit, mert azt nem esszük meg gyorsan és kidobott pénz.

Hát hogy ő lefagyasztja, meg a sajtot is.

Most is előkerült egy több mint egy hónapja lejárt sajt a fagyasztóból, nem is vettem észre csak azt hogy savanyú.

És akkor utána én menjek a p0csába, hogy én ezt hogy képzelem mert annak semmi baja nincsen ő szerinte.

Egyátalán nem vagyunk ilyesmire rászorulva, konkrétan naponta mehetnénk étterembe is ha akarnánk.

De mit lehet kezdeni az agymenésével?

Meg lehetne venni az egyel drágábbat ami nem holnap jár le, és nem rohad ránk a kaja.

Volt hogy egy éve lejárt 2L es kecsapot találtam a polcon, mert nem fogyott el, olyan mennyiséget megvett....

2022. jan. 12. 23:26
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
73%
A lottót történethez már nem ment elég komment ugye?
2022. jan. 12. 23:37
 2/41 anonim ***** válasza:
64%
lottós
2022. jan. 12. 23:37
 3/41 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem hülyeség. Ha valamit lefagyasztasz, azzal megállítod a folyamatot. Tehát ha egy hús lejár 2.án, és az 1.én még nem ragacsos, büdös, akkor az 3 hónap múlva kivéve a fagyóból is jó még.

Van ami nem jó fagyasztva. Pl tejföl, joghurt, majonezes cuccok, krumpli, bogyós gyümölcsök, dinnye.

De húsok, zöldségek, gyümölcsök, túró...fagyasztható.

2022. jan. 12. 23:39
 4/41 anonim ***** válasza:
90%
A mélyhűtőben nem romlik meg a hús, vagy sajt, kár nézned a szavatosságát. Amennyiben lejárat előtt bekerült biztos nem rossz, főleg egy sajt, ami hónapokig eláll lejárat után, nem savanyú, ha megromlik penészes lesz.
2022. jan. 12. 23:42
 5/41 anonim ***** válasza:
73%

Egyed ami kell.

Látszik hogy nem ül bent családtag, akkor nem írtál volna kérdést erről. Hát na.

2022. jan. 13. 00:01
 6/41 anonim ***** válasza:
19%
Beszéld rá, hogy külön vegyétek meg a kaját. Csak mert egy család vagytok, még nem kell ugyanazt enni. Ő odaadja neked a pénzt előre vagy utólag, te is bevásárolsz magadnak meg ő is.
2022. jan. 13. 00:09
 7/41 anonim ***** válasza:
85%

6

Dehogy.

Vegye meg a saját pénzéből

2022. jan. 13. 00:14
 8/41 anonim ***** válasza:
32%
Azért sokminden nem fagyasztható. Uborka, répa, retek nemegyszer fagyott már meg nálam a rendes hűtőrészben, mert túl hidegre állítottam. Az úgy ehetetlen, folyik. Alma is fagyott már meg, mikor télen nem lett behozva. Az is ehetetlen úgy már.
2022. jan. 13. 00:14
 9/41 anonim ***** válasza:
46%
7-es, és ha nincs saját keresete? Lehet, hogy még tanul. Miért kéne rákényszeríteni, hogy ugyanazt egye, mint a szülő. Ha az én gyerekem felnő, meg fogom neki engedni, hogy mást egyen, mint amit én, ha más kajára vágyik.
2022. jan. 13. 00:16
 10/41 anonim ***** válasza:
91%

8

Mint írtam én is, van qmi nem fagyasztható. Normális emberek eszébe nem jut uborkát fagyasztani, itt sem erről volt szo.

2022. jan. 13. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!