Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti szoktatok beszélni...

Szülők ti szoktatok beszélni a halálról a gyerekeknek ?

Figyelt kérdés

Például ha temetésre kell menni sajnos.

Én épp ma voltam egy jó barátom szomszédomnak a barátnőjének az apja halt meg és gondoltam meg kérdezem ti mit gondoltok erről.

2022. jan. 7. 16:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem
2022. jan. 7. 22:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyiltan oszinten

Kimentunk a temetobe is

A vicces h 7 eves volt es hazafele a buszon kerdezett ra.

Mindenki arebb ult mert zavarta a tema. Oke a gyerek egeszen melyen belekerdezett szoval azt is tudni akarta hogyan bomlik le a test. 🤣 Mi lesz a csontokkal. A szervekkel. Meg ugy mindent.

Mi jol elvoltunk az 1oras busz alatt. Valszeg masok nem. De nem erdekelt. Eddig meg nem halt meg olyan rokon aki en ismertem.

2022. jan. 8. 01:12
 13/13 anonim ***** válasza:
89%

Természetesen, mivel a halál az élet része, nem kezelem tabuként.

Ezzel egyetlen probléma akad: amikor valaki meg igen, és engem cs.sz le utólag, hogy én mekkora bunkó vagyok, amiért belegázoltam a picikisfia lelkébe - bocs, hogy a gyereke kérdezett, én meg nem nyersen, de őszintén válaszoltam.

2022. jan. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!