Tinedzser koru gyerekeitek mennyire szegyenlosek otthon? Szoktak meztelenul lenni otthon?
Apakent egyedul elek a fiammal (elvalt szulok) , igy nyilvan nem vagyunk szegyenlosek. Elmult par evben viszont belepett a serdulokorba, es tovabbra is egyaltalan nem zavartatja magat ha meztelen. 14 es fel eves, peldaul nagyon szörös a nemi szerve es a feneke, de zuhanyzas utan sokszor jarkal meztelenul, es egyaltalan nem szegyenlos a nappaliba is este sokszor meztelenul ul le tevet nezni vagy vacsorazni. Reggel pl nem zavarja az sem, ha a pizsaman keresztul teljesen latszodik a reggeli merevedese.
Szemely szerint en magam is termeszetesnek gondolom hogy nem kell szegyenlosnek lenni es semmi problemam a fent leirtakkal, en sem vagyok szegyenlos.
Csupan kivancsi vagyok hogy nektek a serdulokoru gyerekeitek mennyire szegyenlosek otthon, es ha azok lettek akkor mi volt az a kor amikor szegyenlosse valtak.
Én örültem volna, ha így lehettem volna gyerek koromban, mindig is szerettem meztelenül lenni, de sose tudtam úgy lenni, csak ha a szüleim nem voltak otthon.
Én erre fogom nevelni a gyerekeimet, hogy otthon meztelen a természetes, és úgy is leszünk otthon, ha fiam, ha lányom lesz, akkor is. Mindenki meztelen lesz otthon.
22/f vagyok.
E miatt miért is emelné ki a gyerekeket?
Mutass egy jogszabályt is, ami ez ellen megy, hogy otthon nem lehet meztelenül, saját házon belül, így nevelni a gyereket.
Ha megtaláltad küld el kérlek.
Mert szerintem ilyen nincsen.
Egyes emberek kiakadását nem értem a kérdező csakeírta a tapasztalatait.
És mi kivetni való van abban ha egy fiú nem szegyenlős az apja előtt.
Pl uszoda edzőterrm zuhanyzóban is látjuk egymást.
Nővérem sokat van egy szál bugyiban itthon, de van, hogy meztelenül.
Nem szégyellős előttem.
Szia!
Nekem van egy lányom is és egy fiam is.A lányommal egyértelmű,hogy nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt,bugyi-melltartó,egy szál bugyi,vagy teljesen meztelenül is látjuk egymást oda-vissza.
A fiam előtt azért figyelek,hogy meztelen ne legyek teljesen,legalább egy bugyi mindig van rajtam előtte,de néha lát melltartó nélkül is.Bugyi-melltartó meg ugyanaz,mint amit a strandon is lát belőlem.Ő viszont nem szégyenlős előttem,van,hogy egy szál semmiben megy be a szobájába fürdés után.Ha őt bem zavarja,akkor engem sem.
Szerintem,ha senkit nem zavar,akkor nincs probléma,nem egész nap van úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!