Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tinedzser koru gyerekeitek...

Tinedzser koru gyerekeitek mennyire szegyenlosek otthon? Szoktak meztelenul lenni otthon?

Figyelt kérdés

Apakent egyedul elek a fiammal (elvalt szulok) , igy nyilvan nem vagyunk szegyenlosek. Elmult par evben viszont belepett a serdulokorba, es tovabbra is egyaltalan nem zavartatja magat ha meztelen. 14 es fel eves, peldaul nagyon szörös a nemi szerve es a feneke, de zuhanyzas utan sokszor jarkal meztelenul, es egyaltalan nem szegyenlos a nappaliba is este sokszor meztelenul ul le tevet nezni vagy vacsorazni. Reggel pl nem zavarja az sem, ha a pizsaman keresztul teljesen latszodik a reggeli merevedese.

Szemely szerint en magam is termeszetesnek gondolom hogy nem kell szegyenlosnek lenni es semmi problemam a fent leirtakkal, en sem vagyok szegyenlos.

Csupan kivancsi vagyok hogy nektek a serdulokoru gyerekeitek mennyire szegyenlosek otthon, es ha azok lettek akkor mi volt az a kor amikor szegyenlosse valtak.

2022. jan. 7. 15:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyok túl szégyenlős, de ez azért már durva
2022. jan. 7. 16:44
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
Huuu g.eci ez nagyon gáz, feltéve ha tényleg igaz amit írtál.
2022. jan. 7. 17:41
 13/31 anonim ***** válasza:
71%
Aki szerint gáz vagy durva kifejthetné jobban miért is az, mert ezek a hozzászólások 0 val egyenlőek. Értem mindenki otthonról hozott mintával jön kinél, hogy van, de elmondhatná miért baj, ha egy kamasz fiú nem szégyenlős és szeret otthon meztelenkedni, föleg ha másik felet nem zavarja. Ebben miért lenne bármi gáz, ha otthon ő leveti a gátlásait azzal, hogy ruha nélkül van.
2022. jan. 7. 17:53
 14/31 anonim ***** válasza:
68%
Ez tényleg gáz, amit ide írtál. Engem vagy 7 évesen láttak a szüleim meztelenül utoljára.
2022. jan. 7. 17:54
 15/31 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó néhány hozzászóló: nehogy komoylan vegyétek már! Kamu sztori, a kérdező egy homo-pedó fószer, aki ilyen kitalált sztorikra recskázik otthon.... Várja a "szaftos" sztorikat.

FÚÚÚÚÚJJJJJ!

2022. jan. 7. 17:55
 16/31 anonim ***** válasza:
55%
A tegnapi tesok emztelenkedtek-e egymás előtt kérdés után már sejtettem hogy megint itt a családi szexes perverz.
2022. jan. 7. 21:28
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Én leírtam. A nudis válaszokban mindig azt nem értem, hogy szőrt és testnedveket hagynak maguk után, amerre leülnek?
2022. jan. 7. 21:36
 18/31 anonim ***** válasza:
87%

Naturistak vagyunk. Nyaranta sokat vagyunk meztelen strandon. Es otthon sem gaz a dolog. Ha neki ugy kenyelmes akkor hajra.

Minden esetre elmondtam h azert mas csaladaoknal mas a szokas es nem feltetlen latjak egymast meztelen.

19, 17, 11 ebesek a gyerekek vegyesen fiu lany, en 42 vagyok.

2022. jan. 8. 01:15
 19/31 Beni567 válasza:
95%

Nem is az a gáz, hogy nem szégyenlős valaki, hanem hogy konkrétan azt részletezi, hogy a fiának mennyire szőrös meg hogy van merevedése...

Én se vagyok szégyenlős, pl. zuhanyzás után általában meztelenül megyek vissza a szobámba, bátyámat is láttam már párszor meztelenül, szerintem nincs ebbe semmi. De ez nem azt jelenti, hogy álló farokkal ülök le az asztalhoz reggelizni, miközben a faterom a merevedésem stíröli bakker. Konkrétan a hideg kiráz ettől a kérdéstől, pedig nem vagyok szégyenlős típus.

2022. jan. 8. 08:42
 20/31 anonim ***** válasza:
27%
Tegnap volt majdnem ugyanez a kérdés...
2022. jan. 8. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!