Tinedzser koru gyerekeitek mennyire szegyenlosek otthon? Szoktak meztelenul lenni otthon?
Apakent egyedul elek a fiammal (elvalt szulok) , igy nyilvan nem vagyunk szegyenlosek. Elmult par evben viszont belepett a serdulokorba, es tovabbra is egyaltalan nem zavartatja magat ha meztelen. 14 es fel eves, peldaul nagyon szörös a nemi szerve es a feneke, de zuhanyzas utan sokszor jarkal meztelenul, es egyaltalan nem szegyenlos a nappaliba is este sokszor meztelenul ul le tevet nezni vagy vacsorazni. Reggel pl nem zavarja az sem, ha a pizsaman keresztul teljesen latszodik a reggeli merevedese.
Szemely szerint en magam is termeszetesnek gondolom hogy nem kell szegyenlosnek lenni es semmi problemam a fent leirtakkal, en sem vagyok szegyenlos.
Csupan kivancsi vagyok hogy nektek a serdulokoru gyerekeitek mennyire szegyenlosek otthon, es ha azok lettek akkor mi volt az a kor amikor szegyenlosse valtak.
Utolsó néhány hozzászóló: nehogy komoylan vegyétek már! Kamu sztori, a kérdező egy homo-pedó fószer, aki ilyen kitalált sztorikra recskázik otthon.... Várja a "szaftos" sztorikat.
FÚÚÚÚÚJJJJJ!
Naturistak vagyunk. Nyaranta sokat vagyunk meztelen strandon. Es otthon sem gaz a dolog. Ha neki ugy kenyelmes akkor hajra.
Minden esetre elmondtam h azert mas csaladaoknal mas a szokas es nem feltetlen latjak egymast meztelen.
19, 17, 11 ebesek a gyerekek vegyesen fiu lany, en 42 vagyok.
Nem is az a gáz, hogy nem szégyenlős valaki, hanem hogy konkrétan azt részletezi, hogy a fiának mennyire szőrös meg hogy van merevedése...
Én se vagyok szégyenlős, pl. zuhanyzás után általában meztelenül megyek vissza a szobámba, bátyámat is láttam már párszor meztelenül, szerintem nincs ebbe semmi. De ez nem azt jelenti, hogy álló farokkal ülök le az asztalhoz reggelizni, miközben a faterom a merevedésem stíröli bakker. Konkrétan a hideg kiráz ettől a kérdéstől, pedig nem vagyok szégyenlős típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!