Utalok itthon lenni,mi a joistent csinaljak ?
Tehat,anyammal es a hugommal elek.
Hugom es koztem 1,5ev van,irigylesre melto a kapcsolatunk,csak egymasra szamithatunk.
Anya miatt viszont mar teljesen kikeszulunk..
Elegunk van abbol,hogy minden faszsagban hisz,es ez mar atvette felette az “iranyitast”.
Teljesen kezelhetetlen,probaltunk vele beszelni csomoszor nyugodtan,de a vege mindig ajtocsapkodas lett es hatalmas veszekedes…
Anyaval sose volt normalis anya-lanya viszonyunk,sose mondhattam el neki semmit,ha el is mondtam neki valamit,az lett a vege,hogy en vagyok a nyomorek,budos r*banc,elettelen es sose segitett semmiben…
Akarmit adtam/vettem neki,fel se probalta…
Rettenetesen bant ez az egesz..teljesen tanacstalan vagyok
Elegem van mar,utalok itthon lenni
De ha meg nem megyek sehova,akkor meg egesznap veszekszik velem…
Szinte mar csak aludni jarok haza,hogy ezt a sok szart ne kelljen hallgatnom…
Mi az istent csinaljak/junk??
Elkoltozni nem tudunk,kiskoruak vagyunk mindketten a hugommal..
Kollégium, bentlakásos iskola ?
--
Nekem is hasonlóhelyzetem volt, és bánom, hogy nem költöztem be kollégiumba :-/
Az egész életem más irányba mehetett volna.
Csak a későbbiekben tettem meg ezt a lépést - ami a lehető legjobb döntés volt ! ---- Csak hát nagyon bánom, hogy nem előbb hoztam meg ezt a lépést :/
- Nincs szükség megvárni a 18. életévet !
- 16 évestől már DIÁKMUNKÁZHAT ! (sőt akár 15 évesen is elkezdheti a nyári szünetben ! )
---------------------------------------------------------------
Valamint nem javaslom az albérletet ! HATALMAS pénz nyel el a pályafutásod kezdetén !
------------- CSAK KOLLÉGIUM-ban gondolkodj (olcsó)---------------
Rengeteg ingyen OKJ képzés van --- Mellette KOLLÉGIUM és DIÁKMUNKA.
NEM (annyira) FONTOS, hogy milyen az első SZAKMA, a lényeg a TŐKE-felhalmozás - az életed megalapozása ! (két OKJ-s szakma ingyenes)
--- PESTEN jó fizető diákmunkák vannak + olcsó kollégium !!!
--- És ha mellette még kapsz is egy szakmát - jó úton haladsz !
---------------------------------------------------------------
Én is így csinálom ! Feljöttem Pestre - Kerestem egy iskolát - hogy mellette igénybe vegyek egy olcsó KOLLÉGIUMOT ! És mellette csinálom ezerrel a JÓ-FIZETŐ Diákmunkákat. Amíg BIZTOS talpra nem állok!
Jah, ez a kollégiumos dolog nekem is bevált ! Csak az a baj, hogy későn léptem meg ...
Előbb kellett volna, de én csak halasztottam ...
Középiskoláséveimben kellett volna koleszba mennem, de nem voltam elég bátor ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!