Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyud vagy apud szereted jobban?

Anyud vagy apud szereted jobban?

Figyelt kérdés
Jellemzd szüleid 1 , 2 mondattal
2022. jan. 5. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Apámat sosem szerettem, mert egy alkoholista, nárcisztikus pszichopata.Elváltak még 10 éves korunk körül, aztán anyámmal éltem.

Eddig anyámat szerettem jobban, de őt kezdem megutálni.Hazudós és kétszínű, gyenge jellemű ember.

2022. jan. 5. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
"Egyformán kell szeretni őket. Akkor is, ha nem voltak tökéletesek." meséld ezt azoknak akiket bántott a drága jó szülőjük, akármelyik. Nem, ku.rvára nem KELL szeretni őket.
2022. jan. 5. 23:11
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
12 Ez az.Meg amíg léteznek olyan szülők, akik a saját gyereküket nem szeretik, bántják, pedig a gyerek aztán nem kérte, hogy megszülessen...Na, addig engedtessen már meg a gyereknek is, hogy ne imádja a szüleit.
2022. jan. 5. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Hát nem könnyű választani, van egy fasz aki elhagyott 1 éves koromban és egy nárcisztikus irányításmániás nőszemély:D

Kösz egyik se, akkor már inkább szeretem magam.

2022. jan. 6. 03:11
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Apukámat. Anyámnak soha semmi nem jó, mindenkit csak kritizál, sugározza mindenkire a negativitását, ráadásul azt hiszi, hogy mindig neki van igaza, akármekkora hülyeséget is mond (mondjuk ez családi vonás, a testvérére és a nagymamámra is igaz ez), és észre sem veszi, ha megbánt másokat.
2022. jan. 7. 01:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Apa alaptermészetét örököltem, így mindig is apásabb voltam.
2022. jan. 7. 09:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Apámat. Ô sokkal rugalmasabb, nyugodtabb. Az alaptermészetünk is hasonló.

Anyám elég idegbeteg, folyton az ember szavába vág, mindenkit kritizál, és mindig övé kell, hogy legyen az utolsó szó. Alapból ô is jót akar, és nem rossz a kapcsolatom vele, de hosszú távon nehezen viselem el.

2022. jan. 7. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!