Anyára szavaztam.az apám letojt világ életében, szóval szeretni sem volt alkalmam. 😥
2021. dec. 21. 10:06
2/19 anonim válasza:
Hát inkább apára szavaztam akivel 2 hetente találkozok, mert anyám bánt :)
2021. dec. 21. 10:19
3/19 anonim válasza:
Engem is lesz4rtam az apám. Próbáltam hozzá közeledni, de mindig csak belém rugott.
2021. dec. 21. 10:36
4/19 anonim válasza:
Ennek mi értelme?
2021. dec. 21. 10:38
5/19 anonim válasza:
Engem is leszart apám ráadásul bántotta is az anyám, mert irigy volt rá, hogy hozzá kötődök, holott mindkettőjüknek megvolt a lehetősége tenni azért, hogy mindkettőjüket szeressem.
Na mindegy, számomra apám halott, már csak azt várom, hogy máshogy is az legyen.
2021. dec. 21. 10:49
6/19 anonim válasza:
Nekem jó a kapcsolatom mindkét szülőmmel és mégis anyámra szavaztam. Apámmal kimértebb a viszonyunk, inkább felnézek rá és tisztelem. Anyám sokkal inkább olyan, mint egy támasz. Neki elmerem mondani az ostoba hibáimat is és a bugyuta filmeket is ki tudjuk beszélni. Apám sokkal komolyabb ember.
2021. dec. 21. 10:52
7/19 anonim válasza:
Apukám alkoholista, kiskoromban elváltak, nem is foglalkozott velem soha. Én próbáltam vele normális kapcsolatot kialakítani, amikor már nem kisgyerek voltam, de nem érdekeltem akkor sem.
Szóval nálam ez elég egyértelmű.
2021. dec. 21. 11:03
8/19 anonim válasza:
Én apa vagyok és van 2 kis gyerekünk. Az anyjuk otthon van velük én dolgozom. Rohadt szar látni, hogy hozzám nem kötődnek annyira mint hozzá. De valakinek dolgoznia is kell. Ő többet van velük. Ha hazaérek nem jönnek oda, nem örülnek nekem. Ha anya jön haza mert valahova elugrott, futnak hozzá. Csak a miheztartást végett írtam ezt le. Nem akarom védeni az apukákat, mert az én apám is akkoholista volt. De valahol nagyon kis részben meg tudom érteni. Ezt hosszú távon nagyon nehéz elviselni. Szóval a kockának van egy ilyen oldala is. Sajnos a háttér emberek mindig háttérbe szorulnak.
2021. dec. 21. 11:30
9/19 anonim válasza:
És mennyit foglalkozol, játszol velük, amikor nem dolgozol? Én mindig örültem apumnak, mikor hazaért a munkából, sokat játszott és foglalkozott velem, így kötődtem is hozzá, nem számít ilyen esetben, hogy mennyi ideig nem lát a gyerek. Najó, azért van szélsőséges eset, anyum kiskoromban külföldön dolgozott, őt volt, hogy hetekig nem láttam - na olyankor ha hazaért, nem rohantam oda hozzá átölelni, csak kérdeztem, hogy milyen ajándékot hozott. Ez felnőtt fejjel szívszaggató, de egy gyerek nem tud kötődni, ha nem foglalkoznak vele eleget és nem szeretgetik. Szóval szerintem ha esténként/hétvégente több időt szánnál a gyerekekre, tuti nem lenne ilyen probléma, nem hetekre tűnsz el.
2021. dec. 21. 11:38
10/19 anonim válasza:
#8-as vagyok. Még annyit hozzáfűznék, hogy próbálom őket elhívni különböző programokra. Szinte 0 sikerrel, nem nagyon akarnak jönni velem sehova, csak az anyjukkal. Kiakasztó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!