Apám hazajött munkából, beterpesztett a tv elé és b*szott rám. Az volt a közös program, hogy odaülök mellé és bámulom vele a tv-t. Bármi, amihez kedvem volt, azzal nem foglalkozott. Beszélni is csak úgy beszélt velem, hogy faggatott, de a választ már leszarta.
Az apák mesterei annak, hogy tettessék a törődést, de azért anyám kezéből baszott kivenni a fakanalat. Az is ugyanúgy bennem maradt, hogy anyámat mennyire semmibevette a háztartásban csak azért, mert ő DoLgOzIk. Ki nem szarja le, hogy dolgozol, hazaérsz és ugyanúgy van dolgod, kötelességed. Gyerek voltam, nem idióta, hogy ne vegyem észre, hogy anyámat dolgoztatják napi 16 órában és még fizetést sem kap érte.
Aztán a mocskos dögevő még azt merte mondani a bíróságon, hogy anyámnak nem jár semmi, mert nem keresett pénzt, csak velem szórakozott. Annyi ügyvéd előtt még nem káromkodtam úgy, a saját apám halálát kívánva. Szerencsére anyám nyerte a pert, de esküszöm ha még egyszer a szemem elé kerül az a féreg, én fogom betemetni.
Tipikus férfiak. Csak azért kell nekik a gyerek, hogy legyen, de le se szarják őket, tisztelet annak a pár kivételnek. Aztán a váláskor még maguknak követelnek mindent, arról elfelejtkezve, hogy valaki 0-24-ben a gyerekeiről gondoskodott, amíg ő a kolléganőivel flörtölgetett. Én inkább lennék egyedülálló anyuka, minthogy egy magát kiskirálynak képzelő, érzéketlen, felfújt hólyagnak kelljen még a seggét is kinyalnom. Kell a francnak férj, mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!