Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyiküket szereted jobban?

Melyiküket szereted jobban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 21. 10:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Igenis foglalkozom velük. Nyilván a munka és egyéb teendők mellett jóval kevesebb időm jut rájuk. De nem verem őket vagy ordibálok. Szar na, ez az igazság. 8-as voltam
2021. dec. 21. 11:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Apám hazajött munkából, beterpesztett a tv elé és b*szott rám. Az volt a közös program, hogy odaülök mellé és bámulom vele a tv-t. Bármi, amihez kedvem volt, azzal nem foglalkozott. Beszélni is csak úgy beszélt velem, hogy faggatott, de a választ már leszarta.

Az apák mesterei annak, hogy tettessék a törődést, de azért anyám kezéből baszott kivenni a fakanalat. Az is ugyanúgy bennem maradt, hogy anyámat mennyire semmibevette a háztartásban csak azért, mert ő DoLgOzIk. Ki nem szarja le, hogy dolgozol, hazaérsz és ugyanúgy van dolgod, kötelességed. Gyerek voltam, nem idióta, hogy ne vegyem észre, hogy anyámat dolgoztatják napi 16 órában és még fizetést sem kap érte.

Aztán a mocskos dögevő még azt merte mondani a bíróságon, hogy anyámnak nem jár semmi, mert nem keresett pénzt, csak velem szórakozott. Annyi ügyvéd előtt még nem káromkodtam úgy, a saját apám halálát kívánva. Szerencsére anyám nyerte a pert, de esküszöm ha még egyszer a szemem elé kerül az a féreg, én fogom betemetni.

2021. dec. 21. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Bevásárolok, leviszem a szemetet, elmosogatok, porszívózok, ügyeket intézek. Tanulásban is segítek ha arról van szó. Bocsánat ha estére hulla vagyok. Mint mondtam, háttérember vagyok. Az anyjuk takarít, mos, pakol. Múltkor főztem is, én ettem meg egyedül. Na ennyit erről
2021. dec. 21. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
8: nálunk, amikor pici volt a nagyobbik gyerekünk, addig az apuka foglalkozott vele, munka után, ha hazajött, a gyerek szaladt elé, ugrott a nyakába. Aztán egy idő után már nem igazán foglalkozott a nagyobbik gyerekkel, miután hazaért. A kisebbik gyerekkel mégannyira sem. Apuka meg szerintem ugyanígy nem értette, hogy miért ragaszkodnak a gyerekek jobban hozzám. Pedig egy kis törődéssel nem ez lett volna a helyzet. Nálatok nem lehet ilyesmi a gond?
2021. dec. 21. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
8: ez fura, mert pont az szokott inkább lenni, hogy akivel egész nap vannak a gyerekek, annak nem örülnek annyira, mert az már 'unalmas', és akivel hazaér munkából, annak nagyon megörülnek.
2021. dec. 22. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Tipikus férfiak. Csak azért kell nekik a gyerek, hogy legyen, de le se szarják őket, tisztelet annak a pár kivételnek. Aztán a váláskor még maguknak követelnek mindent, arról elfelejtkezve, hogy valaki 0-24-ben a gyerekeiről gondoskodott, amíg ő a kolléganőivel flörtölgetett. Én inkább lennék egyedülálló anyuka, minthogy egy magát kiskirálynak képzelő, érzéketlen, felfújt hólyagnak kelljen még a seggét is kinyalnom. Kell a francnak férj, mind ilyen.

2021. dec. 22. 11:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#8, nekem is fura, mert ugyan egész nap én etettem, töröltem az orrát, játszottam és altattam és sétáltam vele, amikor az apa hazaért, én le lettem sz*rva, és repült az apuciiiiiiii nyakába.
2021. dec. 22. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyámat! Apám egy semmirekellő sz@r alak
2021. dec. 23. 08:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Fú de durva sztorik,és milyen érdekes,h szinte mindenki a fatert szidja,úgyh most én is hozzá járulok eggyel rémtörténetekhez!Anyukám ivott,mégis sokkal jobban szerettem a baromi józan,rideg apámnál.6éves koromban elváltak,anyumnál maradtam,de2hetente jött értem apám,ha jött,és együtt töltöttük a vasárnapot az új "anyámmal",akit nem voltam hajlandó anyának szólítani,hisz miatta váltak el a szüleim.Szívszorító vissza gondolnom arra,h Anyu mesélte,h őt csak anyának szólítottam,míg fateromat apucinak,de persze erre én nem emlékszem!Csomószor felültette Anyut,h jön értem,aztán cseszett jönni,aminek én mindig örültem,mert mehettem imádott -anyai-nagyszüleimhez,de órákig hiába vártunk a köcsög apámra,mert telefon akkor még nem v!Hál Istennek,felnőtt fejjel már eldönthetem,akarok-e menni hozzá:persze,h nem ,nem is emlékszem,mikor láttam utoljára,de nem is izgat,h él-e v hal.Sajnos,a rideg természetét vmelyest örököltem tőle:sose voltam egy puszilkodós,ölelkezős fajta,de legalább most foghatom erre a járványra!:)/Bocs,rossz poén v,de így legalább nem erőlteti ezt rám már senki!:)/
2022. jan. 4. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!