Melyiküket kedvelitek jobban és miért? Brie Larson vagy Gal Gadot?
Figyelt kérdés
Két kedvenc női hírességem közül ti melyiket szeretitek jobban?2021. máj. 28. 23:58
1/15 anonim válasza:
Gal Gadot azóta a kedvencem, mióta láttam a Wonder Woman-t. Ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon.
2/15 anonim válasza:
Brie sokkal szimpatikusabb nekem
4/15 anonim válasza:
Mikro láttam hogy a régi gadotos kérdésekhez is vannak kommentek tudtam itt az uj is :D
5/15 anonim válasza:
4-es. És téged ez miért zavar? A napokban találtam rá ezekre a kérdésekre és gondoltam válaszolok rájuk.
6/15 anonim válasza:
Jaja, micsoda csoda, pont felfedezted a régi kérdéseid.
7/15 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ezt simán jelenthetném? Ez rágalmazás és becsületsértés.
8/15 anonim válasza:
Gal Gadot. Szimpatikus, szerethető és csodaszép. Ja és nem nyomja annyira ezeket a liberális PC szarságokat, mint Brie Larson.
9/15 anonim válasza:
Jah, rágalmazás,a hogy a másik kérdésnél is. :D
10/15 anonim válasza:
Így van. Volt egy másik hasonló kérdés és ott is belémkötöttek. Ott is leírtam, hogy nem én vagyok az ilyen kérdések kiírója, én csak kommentelek. Nekem összesen eddig 2 kérdésem van itt az oldalon és aki bizonyíték nélkül, alaptalanul vádaskodik az hazudik és becsületsértést követ el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!