Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyiküket kedvelitek jobban...

Melyiküket kedvelitek jobban és miért? Brie Larson vagy Gal Gadot?

Figyelt kérdés
Két kedvenc női hírességem közül ti melyiket szeretitek jobban?

2021. máj. 28. 23:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Azért szerintem a becsületsértésnek és rágalmazásnak jobban nézz utána. Mert ha kiírja valaki, hogy xy nevű felhasználó ezt meg ezt teszi akkor az már lehet az, de anonimként kicsit erős azért.
2021. máj. 30. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Függetlenül attól, hogy két ember ismeri egymást vagy nem, akkor is becsületsértésnek és rágalmazásnak minősül. Sajnálom, ha fáj az igazság.
2021. máj. 30. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, én csak a véleményem írtam, hogy szerintem egy netes oldalon, pláne sok névtelen felhasználó által írt kommentek azért picit erősek ennek nyilvánítva. Vannak cifrább dolgok az oldalon, a politika részleget pl akkor már nagyrészt le elhetne csukni, vagyis a felhasználókat, mert ott mindenki mindenkit küld melegebb éghajlatra.
2021. máj. 30. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Persze, hogy erősnek tűnik, mert sokan megszokták már ezt a kötözködő stílust, teljesen természetes nekik. A politikát meg felesleges idekeverni, mert én nem foglalkozom azzal a kategóriával. Eleve nem megyek oda kommentelni, csak azokhoz a témákhoz, amik engem érdekelnek, netán még segíteni is tudok valakinek.
2021. máj. 30. 20:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Brie Larson, mert sokkal vonzóbb, szexibb, barátságosabbnak tűnik és jó színész szerintem.
2021. szept. 4. 01:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!