Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tóth Bettina ki? Össze lehet...

Tóth Bettina ki? Össze lehet foglalni valahogy érthetően?

Figyelt kérdés

próbáltam rákeresni, de amolyan össze-vissza infókat találok, és nem is értem, miért közéleti tényező egyetemistaként.

- énekes

- X faktor

- egyetemista

- influenszer

- közösségi média szakértő (ez milyen végzettség?)

- pest TV-nél műsorvezető?

- volt fidelitasz-tag, most jobbos nem tudom ki

stb ??

Legutóbb úgy mutatták be egy TV-mősorban, hogy "influenszer és egyetemista", és ez valahogy kicsit viccnek jött le nekem, amikor leült beszélgetni elvileg komolyabb, 50-es emberekkel. Aztán nem is hallottam semmi figyelemreméltót tőle, mégis azt olvasom "meghatározó közösségi médiaszemélyiség".

Szóval ki is ő? Valaki összefoglalná, hogy értsem? köszönöm

febr. 5. 20:15
 1/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Ha nem tudom, márpedig nem tudom, akkor valszeg a sokadik, Instás, TikTok-er, Youtuber önjelölt szórakoztató senki.
febr. 5. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy csaj, aki viszonylag kevés munkával akar sok pénzt keresni.

Éppen ezért volt már minden, csak épp akasztott ember nem: X fucktoros wannabe rapper, fideszes megmondóember, közösségi média-szakértő, feminista (inkább csak simán férfigyűlölő) aktivista...

Én nem mondanám jobbosnak, valószínűleg akkor sem volt az, amikor a Fideszhez dörgölőzött a könnyű lóvé érdekében.

febr. 6. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem is pont ez a fura, hogy tulképp semmi említésre méltót nem tud róla senki mondani, ehhez képest, elég sok helyen sztárként szerepeltetik. Na meg persze ő is saját magát.

És amikor olykor bemutatják: "egyetemista" vagy "közösségi médiaszakértő".

Oké, az egyetemistát értem, de a közösségi médiaszakértő végzettséget hol lehet megszerezni vagy mi az? És ha egyetemista még, akkor hogyan szakértő már?

febr. 7. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az embernek nincs konkrét szakmája (vagy valami olyasmi, lásd: újságírók :-D), kérhet valami témához illő kamutitulust a médiamegjelenésekben.

Ambrózyék is viccelődtek ilyesmivel nemrég a Hajóágyúban, a prónays-szilvafás-akasztós poénkodásuk kapcsán találtak ki maguknak mindenféle abszurd kamutitulust, és azokat írták ki a nevük mellé. Igaz, náluk ez csak egy abszurd poénkodás volt, Bettina viszont komolyan gondolja, fullba nyomja a kretént. A "közösségi média-szakértés" nagyjából annyira lehet valós szakma, mint a vízalatti kosárfonás. :-D

febr. 7. 16:28
 5/5 A kérdező kommentje:

víz alatti kosárfonás :XD

egyébként jó kérdés az újságírók témája is. lásd Ábrahám-Füsy stb stb. Tulképp manapság bárki kitalálja magáról, hogy újságíró, aztán hajrá, nyomjuk a podcasteket? Ehhez se kell semmi már?

febr. 8. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!