Tóth Bettina ki? Össze lehet foglalni valahogy érthetően?
próbáltam rákeresni, de amolyan össze-vissza infókat találok, és nem is értem, miért közéleti tényező egyetemistaként.
- énekes
- X faktor
- egyetemista
- influenszer
- közösségi média szakértő (ez milyen végzettség?)
- pest TV-nél műsorvezető?
- volt fidelitasz-tag, most jobbos nem tudom ki
stb ??
Legutóbb úgy mutatták be egy TV-mősorban, hogy "influenszer és egyetemista", és ez valahogy kicsit viccnek jött le nekem, amikor leült beszélgetni elvileg komolyabb, 50-es emberekkel. Aztán nem is hallottam semmi figyelemreméltót tőle, mégis azt olvasom "meghatározó közösségi médiaszemélyiség".
Szóval ki is ő? Valaki összefoglalná, hogy értsem? köszönöm

Egy csaj, aki viszonylag kevés munkával akar sok pénzt keresni.
Éppen ezért volt már minden, csak épp akasztott ember nem: X fucktoros wannabe rapper, fideszes megmondóember, közösségi média-szakértő, feminista (inkább csak simán férfigyűlölő) aktivista...
Én nem mondanám jobbosnak, valószínűleg akkor sem volt az, amikor a Fideszhez dörgölőzött a könnyű lóvé érdekében.
Nekem is pont ez a fura, hogy tulképp semmi említésre méltót nem tud róla senki mondani, ehhez képest, elég sok helyen sztárként szerepeltetik. Na meg persze ő is saját magát.
És amikor olykor bemutatják: "egyetemista" vagy "közösségi médiaszakértő".
Oké, az egyetemistát értem, de a közösségi médiaszakértő végzettséget hol lehet megszerezni vagy mi az? És ha egyetemista még, akkor hogyan szakértő már?

Ha az embernek nincs konkrét szakmája (vagy valami olyasmi, lásd: újságírók :-D), kérhet valami témához illő kamutitulust a médiamegjelenésekben.
Ambrózyék is viccelődtek ilyesmivel nemrég a Hajóágyúban, a prónays-szilvafás-akasztós poénkodásuk kapcsán találtak ki maguknak mindenféle abszurd kamutitulust, és azokat írták ki a nevük mellé. Igaz, náluk ez csak egy abszurd poénkodás volt, Bettina viszont komolyan gondolja, fullba nyomja a kretént. A "közösségi média-szakértés" nagyjából annyira lehet valós szakma, mint a vízalatti kosárfonás. :-D
víz alatti kosárfonás :XD
egyébként jó kérdés az újságírók témája is. lásd Ábrahám-Füsy stb stb. Tulképp manapság bárki kitalálja magáról, hogy újságíró, aztán hajrá, nyomjuk a podcasteket? Ehhez se kell semmi már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!