Tóth Bettina ki? Össze lehet foglalni valahogy érthetően?
Figyelt kérdés
próbáltam rákeresni, de amolyan össze-vissza infókat találok, és nem is értem, miért közéleti tényező egyetemistaként.
- énekes
- X faktor
- egyetemista
- influenszer
- közösségi média szakértő (ez milyen végzettség?)
- pest TV-nél műsorvezető?
- volt fidelitasz-tag, most jobbos nem tudom ki
stb ??
Legutóbb úgy mutatták be egy TV-mősorban, hogy "influenszer és egyetemista", és ez valahogy kicsit viccnek jött le nekem, amikor leült beszélgetni elvileg komolyabb, 50-es emberekkel. Aztán nem is hallottam semmi figyelemreméltót tőle, mégis azt olvasom "meghatározó közösségi médiaszemélyiség".
Szóval ki is ő? Valaki összefoglalná, hogy értsem? köszönöm
tegnap 20:15
1/1 Kedves Vezető válasza:
Ha nem tudom, márpedig nem tudom, akkor valszeg a sokadik, Instás, TikTok-er, Youtuber önjelölt szórakoztató senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!