Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyud vagy apud szereted jobban?

Anyud vagy apud szereted jobban?

Figyelt kérdés
Jellemzd szüleid 1 , 2 mondattal
2022. jan. 5. 21:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Anyukám enyhén nárcisztikus, de őt szeretem jobban.

Apukám meghalt, amíg élt alkoholista volt, többet szerintem mondanom sem kell.

2022. jan. 5. 21:27
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
És te?
2022. jan. 5. 21:38
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
É azt ajvaslom hogy kisit görgess lejjebb és mazsolázz az eddigi ilyen kérdések közül, itt sorakoznak a kérds alatt Kapcsolódó kérdések: címszóval.
2022. jan. 5. 21:44
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Anyumat szeretem jobban, mert mindig mindenben számíthatok rá, én kívánni sem kívánhattam volna jobb anyát nála.

Apumat is szeretem, de nem állok hozzá annyira közel, mert rengeteget dolgozik. 22/N

2022. jan. 5. 21:57
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Anyumat, apum elhagyott
2022. jan. 5. 22:03
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Anyámat, mivel apám vert minket, nem dolgozott és alkoholista volt. Anya pedig egyedül nevelt fel minket miután sikerült elhagynunk, mindenben támogatott és neki köszönhetően túltettük magunkat a traumákon amiket elszenvedtünk és alapvetően vidám természetü, egészséges felnőtt lett belőlem.
2022. jan. 5. 22:24
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Anyumat. Apám annyi volt mintha nem is lett volna: nem emlékszem hogy valaha is érdemben beszélgettünk volna. Nem rajtam múlt, próbálkoztam, de mindig minden fontosabb volt apámnak annál hogy öt percet rám szánjon az életéből.
2022. jan. 5. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a kérdést mindig apám tette fel részegen mikor kicsi voltam, azóta is rosszul vagyok ha hallom. Természetesen nem mertem mondani, hogy anyut jobban szeretem, elég lett volna egy szikra hogy kitörjön a balhé.
2022. jan. 5. 22:36
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Rossz a kérdés. Nem kell választani. Egyformán kell szeretni őket. Akkor is, ha nem voltak tökéletesek.
2022. jan. 5. 22:52
 10/17 anonim ***** válasza:

Igazából én már egyikkel sem állok szoros kapcsolatban.

Miután elváltak, apuval meg kellett szakítanom a kapcsolatot, mert anyám belebezegedett, hogy láthatásra járok.

Addig anyuval szoros volt a viszony, amíg egyetemre nem mentem. Akkor ő fokozatosan belesüppedt a magányba és a depresszióba. Onnan nagyon nehezen mocorgott ki, és amikor ápolnom kellett, akkor engem is húzott magával a depresszióba. Mire a férjem rám talált én már idegileg ki voltam.

Akkor elengedtem anyát. Nem akarom megmenteni. Folyton hazudozik, mismásol, gyülölködik. Képes lett volna tönkre tenni az esküvőmet, mert meghívtam rá apámat is. Fél évig szóba sem állt velem.

Elegem van a hülyeségeiből.

Ehhez képest most apuval problémamentes a kapcsolatunk. Tiszteletben tartja a kéréseim.

2022. jan. 5. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!