Mennyire normális ha 33 évesen még anyuka kelt reggel?
Uh, nem, nem normális.
Örülj, hogy szakitott veled, ebből is látszik, hogy ha együtt maradtatok volna, és bármi konfliktus lett volna az anyja meg közted, azokból te sosem jöttél volna ki jól. Márpedig az ilyen ráakaszkodós anya a tipikus rossz anyós egyik esete, ugyhogy lett volna...
Nem hogy családot nem alapítanék egy ilyen palival, de soha többé nem engedném be az életembe.
Ühüm
Szóval gyereket terveztél olyannal akivel még csak együtt sem éltél.
Kérlek mesélj még!
Az ilyen szerelmes az anyjába.
Örülj, hogy megszabadultál tőle, én is azt mondom!
(#33) na ez meg a legrosszabb, ha jól ertem, akkor anyossal együtt életetek és így rak ki?
Ez borzasztóan megalázo lenne nekem... Plusz ez is, hogy anyóspajtás már reggel kvázi beletolakodik az életetekbe, miért nem te csinálod(tad) a reggelit, neki háttérbe kellett volna vonulnia, ez így nem igazi párkapcsolat, nem túl intim
Mond ki: ISTENNEk LEGYEN HÁLA HOGY VÉGE!
Nagyon jó hogy megszabadultál tőle anyuci elkényeztetett majmát hagyni kel.
Egy életképtelen ember.Aki a férfi titulustól messze van.Ha anyuci nem lessz már csak egy basa lessz akkor egy nőben anycit keresi aki tovább szolgálja.
Nem hiszem hogy egy nő erre vágyik!
"nem életrevaló, elkényeztetett senki"
Az asszonyt azért elég határozottan kib..szta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!