Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális ha 33...

Mennyire normális ha 33 évesen még anyuka kelt reggel?

Figyelt kérdés
Volt páromat rendszeresen az anyukája kelti reggel,mire lemegy el készíti a reggelijét is. Mos,főz rá, s ha elmegy valahová akkor hívnia kell ha oda ért. Ezt mind szóvá tettem, hogy ideje lenne kicsit változtatni. Cserebe ki dobott, most beszélni sem lehet vele, mondván én le anyuci pici majmáztam, s meg van sértődve hogy ezt gondolom róla.
2021. dec. 31. 10:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Uh, nem, nem normális.

Örülj, hogy szakitott veled, ebből is látszik, hogy ha együtt maradtatok volna, és bármi konfliktus lett volna az anyja meg közted, azokból te sosem jöttél volna ki jól. Márpedig az ilyen ráakaszkodós anya a tipikus rossz anyós egyik esete, ugyhogy lett volna...

Nem hogy családot nem alapítanék egy ilyen palival, de soha többé nem engedném be az életembe.

2021. dec. 31. 18:12
 32/41 anonim ***** válasza:
89%

Ühüm

Szóval gyereket terveztél olyannal akivel még csak együtt sem éltél.

Kérlek mesélj még!

2021. dec. 31. 19:12
 33/41 A kérdező kommentje:
32-es! Senki sem állíthatja, hogy nem laktunk együtt! Egyszerűen nem bírtam tovább. Nagyon sok konfliktusunk volt ez miatt. Soha nem vitáztunk más miatt. Pontosabban én elmondtam a bajom, ő meg kb homokba dugta a fejét. Mint amikor a falnak beszélsz, válasz meg nincs.
2021. dec. 31. 21:00
 34/41 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen szerelmes az anyjába.

Örülj, hogy megszabadultál tőle, én is azt mondom!

2021. dec. 31. 21:06
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

(#33) na ez meg a legrosszabb, ha jól ertem, akkor anyossal együtt életetek és így rak ki?

Ez borzasztóan megalázo lenne nekem... Plusz ez is, hogy anyóspajtás már reggel kvázi beletolakodik az életetekbe, miért nem te csinálod(tad) a reggelit, neki háttérbe kellett volna vonulnia, ez így nem igazi párkapcsolat, nem túl intim

2021. dec. 31. 23:51
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Mond ki: ISTENNEk LEGYEN HÁLA HOGY VÉGE!

Nagyon jó hogy megszabadultál tőle anyuci elkényeztetett majmát hagyni kel.

Egy életképtelen ember.Aki a férfi titulustól messze van.Ha anyuci nem lessz már csak egy basa lessz akkor egy nőben anycit keresi aki tovább szolgálja.

Nem hiszem hogy egy nő erre vágyik!

2022. jan. 1. 15:37
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
És most Te hol laksz? Anyukádnál?
2022. jan. 1. 17:19
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

"nem életrevaló, elkényeztetett senki"

Az asszonyt azért elég határozottan kib..szta :D

2022. jan. 1. 20:18
 39/41 anonim ***** válasza:
66%
Aha..nagyon életszerű, hogy együtt lakva anyuka ébreszti a fiát..
2022. jan. 1. 20:20
 40/41 anonim ***** válasza:
90%
38-as! Hát persze, mert megsértette anyucit. Olyankor az ilyen kis taknyok htározottak tudnak ám lenni! Exem is hasonló típus volt. Egyszer bántottam meg az anyját, ő előtte évekig cseszegetett, az exem gyönyörűen lecseszett, amiért megbántottam az anyuciját.
2022. jan. 1. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!