Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális ha 33...

Mennyire normális ha 33 évesen még anyuka kelt reggel?

Figyelt kérdés
Volt páromat rendszeresen az anyukája kelti reggel,mire lemegy el készíti a reggelijét is. Mos,főz rá, s ha elmegy valahová akkor hívnia kell ha oda ért. Ezt mind szóvá tettem, hogy ideje lenne kicsit változtatni. Cserebe ki dobott, most beszélni sem lehet vele, mondván én le anyuci pici majmáztam, s meg van sértődve hogy ezt gondolom róla.
2021. dec. 31. 10:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
14%
Nos ez lehet gesztus is anyuka részéről, csak tőlem ugyanezt ne várja majd el. Ha ettől függetlenül önálló pasas, sztem nem gond. Az anyjára meg ne tegyél megjegyzést senkinek.
2021. dec. 31. 13:02
 22/41 anonim ***** válasza:
0%
Kettejükre tartozik.
2021. dec. 31. 13:07
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Én és a párom is, ha hosszabb útra megyünk amiről a szülők is tudnak szoktunk nekik szólni, hogy minden rendben, megérkeztünk. Ez a része nem gáz, ha így érted hogy jelzi h oda ért valahová. Nyilván ha elmegyünk a teszkóba vagy plázába 30 km re nem hívogatunk mi sem. :D A többi amit írtál az hát...
2021. dec. 31. 13:08
 24/41 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen normális. Annyira, mint amikor fürdik, anyuci megmossa a pici kukiját is. XD
2021. dec. 31. 13:19
 25/41 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom mi lett volna igy mondjuk ha apa lenne

Akkor is anyuka ugralna korulotte?

Szerintem jobb hogy vege lett

Az jo hogy szereti es tiszteli az anyjat de hogy koltozott volna veled ossze es a tobbi dolog ami ezzel jar hogy mukodott volna hosszutavon?

Nyilvan egy ido utan szoba kerult volna a csaladalapitas es a tobbi fejlemeny ami van egy felnott kapcsolatban

Amugy gyerekesen viselkedett?

Ha igen akkor orulj neki hogy vege

Az hogy hivta az anyjat hogy epsegben megerkezett vhova abban nincs semmi

2021. dec. 31. 13:26
 26/41 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom melyiknek rosszabb lenni: anyuci pici majmának vagy a picifiú nagy mamagorillájának.

Láttam már ilyen kapcsolatban gyereket világra jönni. Az unokák gyak. a nagyszülőknek lettek szülve, olyanok voltak mintha a szülők kistestvérei lennének. Valakinek ez bejön, valakinek nem. Ha 30 év körül te már szeretnél "nagylányosodni" akkor nem nekem való.

2021. dec. 31. 13:36
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem az. Örülj neki hogy megszabadultál tőle. Te találsz magadnak jobbat.

Ő nem, de nem is akar- az ilyen az anyjába szerelmes.

2021. dec. 31. 14:12
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem jobban jártál,hogy megszabadultál tőle. Tiszteld magad annyira,hogy egy ekkora gyökérrel szóba sem állsz..
2021. dec. 31. 14:53
 29/41 anonim ***** válasza:
91%
Ha 33 évesen még a szüleivel lakik, hát akkor szerintem jobban jártál, hogy vége. Az, hogy kelti, az egy kedves gesztus az anya részéről. Az, hogy van rá lehetősége, na az már sok lenne nekem...
2021. dec. 31. 15:01
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom , örülj, hogy megszabadultál.
2021. dec. 31. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!