Mennyire normális ha 33 évesen még anyuka kelt reggel?
Figyelt kérdés
Volt páromat rendszeresen az anyukája kelti reggel,mire lemegy el készíti a reggelijét is. Mos,főz rá, s ha elmegy valahová akkor hívnia kell ha oda ért. Ezt mind szóvá tettem, hogy ideje lenne kicsit változtatni. Cserebe ki dobott, most beszélni sem lehet vele, mondván én le anyuci pici majmáztam, s meg van sértődve hogy ezt gondolom róla.2021. dec. 31. 10:48
11/41 anonim válasza:
Örülj, hogy így alakult. Vissza ne menj hozzá. Az anyja egy kontrollmániás, érzelmi zsaroló nő. Tudom, mert ismerek pár ilyet a közvetlen környezetemben..a volt pasid kezéből kivesz mindent, ő intézi helyette a dolgokat, és még főz is rá, hát nem cuki? Nem :D Ismerek olyat, akivel 60(!) évesen is ezt csinálja az anyja, és a “kisfiú” azonnal ugrik, ha fütyül a mama. És ne arra gondolj, hogy bajban van, mert az nyilván más. De apró-cseprő dolgokért ugráltatja, meg biztosítja neki a régi gyerekkori szobáját, ahol kb heti 4 napot eltölt, és egész nap internetezik (nem home office :D) és nem fizet érte egy vasat se, mert ez “szívesség” a mamától. Áh bele is borzongtam. Szóval te teljesen korrekt voltál azzal, hogy ezt felhoztad, és jogos volt tőled. Egy percig se legyen bűntudatod. A baj inkább az, hogy ennek a pasinak ez annyira természetes, és megszokott, hogy észre se veszi magát, és a helyzetet, amibe az anyja belerakta, ő pedig (akár tudat alatt) asszisztál hozzá. Ha olvasnál még erről a jelenségről, keress ezekre a kulcsszavakra pl.: “mamahotel” “érzelmi zsaroló szülő”, “kontrollmániás szülő”. És tényleg fontold meg nagyon jól, hogy kell-e neked egy ilyen balfék (plusz az anyja).
12/41 anonim válasza:
Szerintem csak akkor gond, ha el is várja, hogy anyu megtegye és akkor, amikor anyu valami miatt nem tudja megcsinálni, ő inkább nem eszik, nem kel fel időben. Ha amúgy képes rá, szerintem simán belefér.
13/41 anonim válasza:
Orülj neki h megszabadultal egy óriáscsecsemőtöl...😂😂😂
14/41 anonim válasza:
Ez a felébresztés gáz.
Az odaérés nálam szimpla szorongás, nem.a gyermekemmel, anyukámmal pl amióta nagynéném durván elutotték, lábra se állt hónapokig..
15/41 anonim válasza:
Gondolom mástól is megkapta már ugyanezt a kritikát, talán az előző kapcsolatai is emiatt mentek tönkre.
Örülj neki, hogy még gyerek nélkül ki tudtál lépni a kapcsolatból.
16/41 anonim válasza:
Annak van igaza, aki azt mondja, nincs valódi kérdés. Teljesen felesleges. Téged tettek lapátra, most itt valamilyen önigazolást vársz, de itt nincs valódi kérdés. Én is mindíg önálló voltam, mégse bánt az, ha valaki így él mint az exed, egyszerűen össze se jöttem volna vele. Neki más való.
17/41 anonim válasza:
Isten szeret, megbocsát nektek a sok bűnt. Fogadd be Jézus Krisztust a szívedbe.
18/41 anonim válasza:
Egy semmirekellő életképtelen valaki. Kb annyit ér, mint a kula, amit reggel kitolsz magadból és lehúzod a wc-n. Most ideje őt is lehúznod.
19/41 anonim válasza:
Biztosan ez volt a legnagyobb probléma a világon és most, hogy ezt megoldottad már minden jó lesz nekünk. :)
20/41 anonim válasza:
Egy semmirekellő életképtelen valaki.
Mondjuk ez pont nem derül ki a kérdésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!