Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy E-cigizek?

Figyelt kérdés
Igazábol az a lényeg hogy egy pár napja elkezdtem E-cigizni, és nem tudom hogy hogyan mondjam el a szüleimnek... Nem nikotinos liquidet szívok úgyhogy akármikor leszokhatnák. Anyum sose cigizett és nem tudom hogyan szólna hozzá. Apum az E-cigizett egy-két évig bár én inkább anyumtól félek hogy mit mondana. Nagyon engedékeny meg minden, de szerintem nem tetszene neki. Szeretnék egyenes lenni mert annak semmi értelme hogy a hátuk mögött ecigizek. A "inkább szokj le mert nem jó" és hasonló válaszra nem vagyok kíváncsi. (Tisztában vagyok azzal hogy nem egészséges meg hogy nem jó a szervezetemnek)

2021. dec. 31. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

mi az istenert kell azt a szart a szadba venni?

te is tudod, hogy gaz, ezert nem mered elmondani a szuleidnek.

hagyd a fenebe! igy is eleg mergezo anyag van a levegoben, nem kell kulon magad mergezni

2022. jan. 5. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Én szülőként csak annyit mondanék, hogy

1. ne az én pénzemből és

2. ne az én házamban.

Egyébként meg e-cigizzen vagy cigizzen nyugodtan a gyerekem, ha már nagykorú, remélem, hamar rájön, hogy mekkora baromság és pénzpazarlás.

2022. jan. 5. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem meg szokj le. Ismertem egy srácok, aki rendes, normális cigit szívott. 18 éves volt azt hiszem, és végstádiumú rákja volt. Már alig jósoltak neki egy néhány évet.

Most még röhögsz a markodba, hogy veled nem történhet meg, de amikor ott lesz a baj, meg sírni fogsz, meg könyörögni, hogy te pedig még igen is élni szeretnél.

Nem sokáig beszéltünk, azóta már valószínűleg meg is halhatott, mert évekkel ezelőtt volt ez már.

De van a másik véglet is, mikor valaki sosem dohányzik, és még is tüdőrákja lesz. Sógornőm édesapja életébe nem dohányzott, és tüdőrákba hunyt el.

Persze lehet azt mondani, hogy a te életed, de ha beüt a krakk, akkor ne másnak sírj, hogy te még élni akarsz.

2022. jan. 5. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

3 - "Sziasztok, e cigizek, és akk mivan?"

Ha akkor nincs semmi, akkor kár csinálni.

2022. jan. 6. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!