Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik típusba tartoznak a...

Melyik típusba tartoznak a szüleid az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő kontrollmániás, túlféltő és paranoid, sosem hagytak élni.
2021. dec. 31. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik kedves, de nagyon gyerekként kezel, mintha 10 éves lennék (középső gyerek vagyok), ha valamit elrontok mindig jön az "én megmondtam", ha nem értünk egyet, nem figyel, mert szerinte úgyis neki van igaza, mind velem, mind a másik szülőmmel szemben, így, ha valami kell a másiktól, akkor ez a szülőm győzi meg, ha egyébként én nem lennék elég ehhez.

A másik próbálkozik beszélni velem meg anyagias módon, de szeret, ugyanakkor inkább a "leszar" kategóriába tudnám rakni. Keveset beszél hozzám a 2 másik gyerekéhez képest, nem sok időt töltünk együtt, nem velem szokott büszkélkedni, még, ha meg is tehetné néha, bármi szépet mond rólam/nekem, akkor megijedek/sírás jön rám, mert olyan ritka esemény, hogy azt hiszem rosszul hallok. Megragadt valahol a 13-14 éves kori énemnél, azóta ugyanolyannak lát, nem ismer rendesen. Még jó, hogy ott a 2 másik gyereke, különben vénségére nagyon magára maradna.

2022. jan. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!