A Sátán melyik MBTI típusba tartozna?
Játsszunk:
Az itt felsoroltak közül leginkább parancsnok.
Az MBTI típusok emberi típusok felületes kategórizálása.
Egyetlen ember sem tartozik kizárólag egy típusba.Mindíg a típusok valamilyen keverékébe,bár dominál rendszerint az egyik.
Sátánra nem vonatkoznak ezek a típusok.Ő bármelyik szerint viselkedhet, az alkalomhoz illően,beleértve még ezer,itt fel nem sorolt típust.
Engedj meg egy személyes kérdést!
Az rendben,hogy te,az istentelenség vallását követed.Hogy érzed magad az istenfélők között?
=== OFF TOPIC KEZDETE ===
Azt hittem, a kérdés eléggé ártatlan ahhoz, hogy ne minősüljön valláskritikának. Vagy attól valláskritika, hogy én kérdezem? Ezt döntsétek el.
"Nem vagy buta, jó képességeid vannak, mégsem Istenben szolgálod az embereket. Miért nem?"
Ezt dicséretnek veszem tőled. A kérdésre a vallásod évezredek óta megadta a választ: az ateisták bolondok, az Írásnak pedig minden szava igaz, tehát ez is. Kár lenne a saját véleményemet felhoznom neked az istened tekintélyével szemben, gondolom.
"Amikor tudod, milyen végtelenül jó Isten!"
Honnan kéne tudnom?
#5 A válaszod talán túl rövid volt. Néha eltűnnek válaszok rejtélyesen, akkor is, ha témába vágóak, és semmi kifogásolható nincs bennük. Olvastam, mielőtt törölték.
"Az rendben,hogy te,az istentelenség vallását követed."
Nem követem, ilyen vallás nincs.
"Hogy érzed magad az istenfélők között?"
Egyedül vagyok a szobában, nem vagyok istenfélők között, és más tevékenység mellett fórumozok is. Amúgy általánosságban nem derogál istenfélők között lenni, csak akkor érdekes érzés, amikor arról prédikálnak, hogy milyen szr ember vagyok (talán nem is tudják, hogy ateista vagyok, amikor előttem hordják el őket mindennek), és mennyire meg leszek büntetve, ha nem hiszem el rögvest, amit mondanak.
"Az az érzésem,hogy te látens istenfélő vagy."
Mi következik ebből?
=== OFF TOPIC VÉGE ===
Madách Ember tragédiájában Lucifer szerintem vitathatatlanul ENTP-ként jelenik meg. A Bibliában is vannak ilyen tendenciái. Akik mondtak konkrét példát, írhatnának rövid indoklást is. Például a mediátort nem értem, az inkább Jézusra hajaz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!