Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik típusba tartoznak a...

Melyik típusba tartoznak a szüleid az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 19:50
A kérdező szavazást indított:
Lesz.rják az életedet, nincs is nagyon kapcsolat
Ha tanácsot kérsz tőlük, elmondják, de egyébként hagynak élni
Kontrollmániásak
Egyikük ilyen, másikuk olyan a fenti három közül
68 szavazat
1 2
 1/12 Metionin ***** válasza:
90%
1 leszarós és 1 kontrollmániás.
2021. dec. 30. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Melegszívű, kedves opció nincs?
2021. dec. 30. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Egyik sem passzol rájuk.
2021. dec. 30. 20:02
 4/12 A kérdező kommentje:
2-es: Most nem erre a tulajdonságra kérdeztem rá, hanem arra, hogy mennyire hagynak élni.
2021. dec. 30. 20:31
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Anyám a depressziójával befolyásolva azt is tudni akarta mikor fingok, kizsákmányoló, parancsoló, betegséget színlelő, mániákus számonkérő, akit folyton ki kellett szolgálni a legapróbb dolgokkal hozz inni, kapcsold le a villanyt, ... A felnőtté válásomat késleltető, rajtam siránkozó ...

Apu kedves, óvva intő, melegszívű, de terelgető fajta volt. Meghalt sajnos, de már felnőtt voltam. Az anyám akkor is engem okolt, mert egyébként is csak miattam maradt apámmal, hogy jó apám legyen.

Most mit mondjak? Olyanokat tudnék írni, hogy pfujjj. Nagyon nehéz volt nőként a férjem hatására megtanulni nemet mondani és kiállni magamért vele szemben. Mikor 17 évesen elveszítettem a szüzességem nem beszélt velem 3 napig, de addig vele kellett aludnom. Utána elköltözött mellőlem, de akkor sem feküdt az apu mellé. Megnyomorította 2 ember lelkivilágát. Próbálta az unokájával is elérni a hatást, de távol tartottam tőle. Hozzáteszem anyagilag sem kellett gondolkodnia, mert sosem dolgozott, apu mindent megteremtett, ő meg a város k.rvája volt, sokszor el is zavarta aput, de apu mindig visszajött miattam IS!

Ennél vannak szomorúbb sorsok is sajnos! Én 30 évesen nőttem fel! Sosincs késő. Pl.: Nem szabad hagyni, hogy a szülő elvegye a fizetésed és ő akarja nevelni a gyereked, hogy ő továbbra se dolgozzon ...

Jajjj fiúk lányok! Mindenkinek csodaszép 2022-t kívánok!

2021. dec. 30. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért a lesz..ják és a kontrollmániás között van ám átmenet. Többek között az arany középút is ott van, kérdező!

Utálod a szüleidet és magadhoz hasonlókat keresel, mi?

2021. dec. 30. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as által ajánlott is opcio én is hiányolom mert az azért szintén jelent valamit.
2021. dec. 31. 00:04
 8/12 A kérdező kommentje:
6-osnak: és a második variáció az nem a középút véletlenül? Az pont azt jelenti, hogy kéretlenül nem szólnak bele, de ha tanácsot kérsz, elmondják. Most ezen felül hogy az alaptermészetük kedves vagy nem, az nem lényeges ebből a szempontból. Egyébként pont erre szavaztak eddig a legtöbben, mint hogy ez a normális hozzáállás, ezt is szerettem volna kihozni.
2021. dec. 31. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
de bizony hogy lényeges..... Mert olyan is van hogy leszarnak, és csak akkor törődnek veled ha kuncsorogsz a figyelmükért.
2021. dec. 31. 08:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Apukánk hamar meghalt.Anyukával van kapcsolat, de igazából magunk oldottunk meg mindent, rá számítani nem lehetett. Kb. Fészekből kidobó kapcsolat. Xd Nem rossz ember, igazából úgy gondolom jobban jártunk.Nem kell végtelenségig tutulygatni a gyereket....
2021. dec. 31. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!