Honnan lehet tudni, hogy melyik személyiség típusba tartoznak az emberek a Myers-Briggs, MBTI teszt alapján?
Az rendben, hogy kitöltik, azt kiderül.
De honnan tudják régi személyekről, írókról, költőkről, zeneszerzőkről, politikusokról...stb, hogy melyik MBTI személyiségtípusba tartoztak, ha a teszt akkor még nem is létezett, tehát kitölteni sem tudták? Számos helyen, régen élt hírességekről írják, hogy ő melyik személyiség típusba tartozott. Honnan tudják?
Köszönjük a szokásos kommentedet.
Nem tudom, hogy került ide az állat, még akkor sem ha nem a kérdésre válaszolt..
Ez logikusan hangzik.
Akkor te pusztán beszélgetésből ill. viselkedésből meg tudod mondani, hogy ki milyen MBTI típusú? Irigyellek érte. Bár egyszerűbb dolgokat én is észreveszek.
Szerinted én mi vagyok? Bár ennyiből biztosan nem lehet megmondani. De ahogy nézegettem itt sok olyan van mint én is. Minket valahogy jobban érdekel ez a téma. Én is a miérteket keresem. Vallom, hogy MINDENNEK van oka. Legfeljebb még nem jöttünk rá.
Az állat úgy került ide, hogy olyan kérdések is voltak, hogy melyik állat szerintetek melyik típusba tartozik.
Kérdező, téged már pár leírt karakter alapján is be lehet sorolni típusba? Csodálatos tényleg ez az elmélet. Már kitöltés nélkül is működik? Remek.
Azt hiszem ezt hívják trollkodásnak.
A pszichopatáknak remekül megy...grat.
Jung által leírt kognitív funkciók bizonyos sorrend be használják az adott tipusok. Ha ezeket ismered és érted akkor betudsz sorolni valakit nagyobb eséllyel. Illetve vannak nonverbális dolgok, amik kapcsolhatok ezekhez a funkciókhoz, önkéntelen szemmizgások, gesztukuláció.
Tudok youtube csatornát ami ezzel foglalkozik ha érdekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!