Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek ha a szülő ezzel...

Mit tehetek ha a szülő ezzel fenyeget?

Figyelt kérdés

Nehéz gyerekkoruk volt és már akkor is én dolgoztam hogy a családnak meglegyen a mindennapi betevő,tehát nem gondolom magam lusta embernek,le tettem több szakmát és jelenleg is a szakmámban dolgozom lassan 5 éve egy cégnél. Az utóbbi időben még romlott a kapcsolatom az édesanyámmal,kicsit nagyobb magánéletére vágytam ezért persze nem vagyok otthon annyi időt ,ebből erednek a viták, ő annyira ki sajátítja minden perceket mintha egy rabszolga lennék,ész érvekkel nem tudok rá hatni,azt mondta semmire kellő lettem és nem érek semmit,.

Azzal fenyeget hogy ki fog zárni a házból ,vagy valakit be fog költöztetni hogy el lehetetlenítse az életemet,azt is mondta hogy le fogja cseréltetni a gátakat a kabátban ,ehhez nem tudom mennyi joga van,a lakás közös hiszen én is örököltem amikor apu meghalt.

Szerintetek mit tegyek?

2021. dec. 30. 18:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Siránkizik nektek a hóhér🤣 ,valamikor régen persze volt jövedelem amire kölcsönt kaptak de ennek mi köze a most kialakult helyzethez,én gürizek és még az utolsó bőrt is lehúzták az emberről,és én takarodjak ahová akarok majd onnét is tartsam el azt aki utcára tett,hát még a kis ....

Remek ez az ország csak egy a baj hogy olyan agyatlan lábtörlők laknak benne mint ti,

Hadjátok magatokat palota venni és még tapsoltak is hozzá,gratulálok, bezzeg azt ugye utálják aki a saját két kezével ért el valamit ,az nem számít,azt jól meg kell koppasztani amíg él és mozog,az én időmet nem adom senkinek csak úgy

2022. jan. 1. 15:33
 22/23 anonim ***** válasza:
77%

"A szülő ebben az esetben sem dolgozott egy percet sem az ingatlanért, banki kölcsön volt amivel a lakást vásárolták..."

"valamikor régen persze volt jövedelem amire kölcsönt kaptak..."

Ellentmondásos. Kamukirqkyno.

Amúgy meg nem kicsit ordenáré a stilusod Remélem anyad tényleg kitesz otthonról

2022. jan. 1. 16:34
 23/23 anonim ***** válasza:
76%
Ja kérdező, hisz kölcsön csak úgy jövedelem meg önrész nélkül csak úgy van a banktól... Sőt mi több: te csecsemő korodtól dolgozol, és egyedül vetted meg a házat mi?
2022. jan. 3. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!