Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek ha a szülő ezzel...

Mit tehetek ha a szülő ezzel fenyeget?

Figyelt kérdés

Nehéz gyerekkoruk volt és már akkor is én dolgoztam hogy a családnak meglegyen a mindennapi betevő,tehát nem gondolom magam lusta embernek,le tettem több szakmát és jelenleg is a szakmámban dolgozom lassan 5 éve egy cégnél. Az utóbbi időben még romlott a kapcsolatom az édesanyámmal,kicsit nagyobb magánéletére vágytam ezért persze nem vagyok otthon annyi időt ,ebből erednek a viták, ő annyira ki sajátítja minden perceket mintha egy rabszolga lennék,ész érvekkel nem tudok rá hatni,azt mondta semmire kellő lettem és nem érek semmit,.

Azzal fenyeget hogy ki fog zárni a házból ,vagy valakit be fog költöztetni hogy el lehetetlenítse az életemet,azt is mondta hogy le fogja cseréltetni a gátakat a kabátban ,ehhez nem tudom mennyi joga van,a lakás közös hiszen én is örököltem amikor apu meghalt.

Szerintetek mit tegyek?

2021. dec. 30. 18:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Ha anyukád kizár a bejelentett lakcímedről, akkor az ajtó elől felhívod a rendőrséget, és majd ők kinyittatják. Anyukádat meg esetleg jól megbírságolják.
2021. dec. 30. 18:55
 2/23 anonim ***** válasza:
74%

"fogja cseréltetni a gátakat a kabátban" - Ez mit jelent?

Ha a szüleid házasok voltak, akkor anyukádnak holtig tartó haszonélvezeti joga van. Ha akar, kidob téged, ha akar bekoltoztet barkit

2021. dec. 30. 18:56
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
2-es, nyilván azt jelenti, hogy ki fogja cseréltetni a zárakat a lakásban, csak az autocorrect megtréfálta.
2021. dec. 30. 18:59
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
🤣🤣🤣Köszi, 3 az életben nem jöttem volna rá
2021. dec. 30. 19:01
 5/23 anonymousreview60 ***** válasza:
71%

Anyád csak érzelmileg zsarol, mert nem fogja fel, hogy felnőtt vagy nincs pasija és kontrollálni kell valakit vagy elégedetlen és rugdosnia kell valakit.

Vágj fapofát! Illetve kérdezd meg, mi a baja! Nem kell otthon lenned szinte semennyit sem.

Nem dobhatbki, ha résztulajdonos vagy és az is a lakcímed. Hívj rendőrt, ha zárat cserél!

2021. dec. 30. 19:24
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Anyád csak abba nem gondol bele, hogy azzal ugrik a pénz, amit te keresel...
2021. dec. 30. 19:47
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
Most komolyan dolgozó ember vagy, de aggódsz hogy anyu kizár a házból? Nyilván joga van hozzá hogy kitegyen: egyrészt tulaj ő is, másrészt sanszos hogy haszonélvező. Te meg bólints rá hogy oké anyu, öt éve stabil munkahelyem van, nem dől össze a világ ha albérletbe megyek: de te így természetesen bukod azt a pénzt amit eddig hazaadtam...
2021. dec. 30. 19:52
 8/23 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is ez még csak zsarolás, nem gondolja komolyan, hogy ezeket meg is tegye.

Őt ezek a fenyegetések "elégítik ki" a rossz élete miatt és amiatt, hogy szerinte már nem foglalkozol bele.

2021. dec. 30. 19:55
 9/23 anonim ***** válasza:
87%
Anyádnak haszonélvezete van, 15 napos felmondási idővel simán felmondhatja a szívességi lakáshasználatodat.
2021. dec. 30. 21:39
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
Simán csak zsarolni akar valoszinü.
2021. dec. 31. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!