Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők Ti a céges laptopotad...

Szülők Ti a céges laptopotad nem adnátok gyerekeid kezében?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 20:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%
Azért az se mindegy, hány éves a gyerek, 10 éves vagy épp 25....
2021. dec. 30. 20:17
 32/37 anonim ***** válasza:
41%
Tök mindegy hány éves: semmi köze a céges cuccokhoz.
2021. dec. 30. 23:48
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

A régit odaadtam neki.

Az aktuálisat nem,semmi köze a cég dolgaihoz, nem is érdekli.

2021. dec. 31. 11:54
 34/37 anonim ***** válasza:
37%

32-es, nem, nem mindegy. Mit kötekedsz?

Van, ahol a lőtéri kutyát nem érdekli, ki használja a céges gépet, amíg pl le nem töröl valamit róla véletlenül. Erre meg egy gyereknél sokkal nagyobb az esély, mint egy felnőttnél (tudom, a gyerekek is ma már szuperzsenik és vannak béna felnőttek, köss bele ebbe is).

Nem mindenki dolgozik mondjuk bankban, ahol nagyon érzékeny adatok vannak, akinek céges laptopja van.

2022. jan. 1. 14:00
 35/37 anonim ***** válasza:
83%
Mi ebben a kötekedés? A céges laptopp nem azért van hogy videózgasson vagy játsszon rajta. És pont letojom hogy öt vagy tizenöt éves: nem játék, nem a gyerek mulattatására van és kész. Az hogy te felelőtlen vagy és szarsz erre, a magán hülyeséged.
2022. jan. 3. 02:14
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Na ebből a hangnemből vegyél vissza, mert nem vagy te itt senki, nem a sggedből rángattál elő.

Qrvára nem mondta senki, hogy játszikálásra kell. Azt sem, hogy youtube-ozásra. Kellhet mondjuk egy egyetemistának tanulni is. És nem, NEKEM nem mindegy, hány éves, a kérdező kérdésére adtam választ. TE abba mit dumálsz bele, ami nem is neked szól? Mi közöd hozzá?

2022. jan. 8. 21:23
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

De ha egyetemista akkor sem más munkeszközén tanuljon.

Vegyen egyet amit magával vihet ha kell,mert mit csinál ha kirugnak és vissza kell adnon a gépet?

Megbukik,vagy ott bagyja az egyetemet?

Azért ma már nem egy olyan megfizethetetlen dolog egy laptop.

És ha nem 3D ben modellez meg hasonlók akkor nem is kell egy erőmüvet vennie.

2022. jan. 9. 00:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!