Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők Ti a céges laptopotad...

Szülők Ti a céges laptopotad nem adnátok gyerekeid kezében?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 20:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%
Céges laptop nem adni gyerek kezébe.
2021. dec. 29. 21:59
 22/37 anonim ***** válasza:
94%

19.-re.

Ismertem olyat aki oda adta. A 4.-5. alkalommal össze is törte a gyerek.

5M+ -ba fájt az illetőnek.

2021. dec. 29. 22:24
 23/37 anonim ***** válasza:
33%

Nekünk anyuméknál elég lazán kezelik, azt használhattam, a rendszergazda külön fiókot létrehozott hozzá, annó.

Apumét sose.

#22 Azért az elég drága laptop volt, elég rossz biztosítással. Nekem volt olyan cégem, ahol az egyik ipse valami 3 hónapon belül két mac-et vágott tönkre, és csak adtak neki egy harmadikat, amire kértek valami plusz tokot, ami törésálló.

2021. dec. 30. 05:01
 24/37 anonim ***** válasza:
93%
Soha céges laptop nem gyerek kezébe való.
2021. dec. 30. 05:23
 25/37 anonim ***** válasza:
76%

Kizárt.

A magán laptopomat SEM adom oda senkinek, mert van rajta jópár olyan fontos feljegyzés, ami, ha elveszik róla, mentem agyvérzést kapnék.

Egyébként is herótot kapok attól, ha valaki a személyes holmimhoz nyúl.

2021. dec. 30. 06:56
 26/37 anonim ***** válasza:
75%
9 vagyok, egyrészt minden bizalmas információ jelszóval védett, másrészt minden fontos feljegyzés el van mentve külső SSD-re és felhőbe is. Így garantáltan biztonságos.
2021. dec. 30. 08:47
 27/37 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk még kicsik a gyerekek, így én néha engedem, hogy rajzolgassnak paint-ben, meg hasonlók.
2021. dec. 30. 09:09
 28/37 anonim ***** válasza:
37%
Egy ilyen igénytelen kérdésre minek válaszolnak az emberek? Te jó ég...
2021. dec. 30. 10:17
 29/37 Metionin ***** válasza:
94%
Nem vagyok szülő de a céges laptopot senki kezébe nem adom. Felnőttébe sem. Egyrészt a céges cuccon kívül semmi érdekes nincs rajta, semmi másra nem használom, másrészt akár szoftveresen, akár hardveresen kárt tesz benne, azt én szopom be.
2021. dec. 30. 10:53
 30/37 anonim ***** válasza:
86%

Én a céges laptopomon játszani szoktam, simán odaadnám a gyereknek ha tudja felelősséggel használni és nem telepít rá minden szart.

Igaz nálunk lazán kezelik az ilyesmit. Azt megértem, hogy egy banki dolgozó vagy gyártásért felelős valaki nem adja oda a bizalmas adatok miatt.

A céges anyagokat nem a laptopon tartom, hanem VPN kapcsolaton keresztül a szerverünkre dolgozok. Így a laptop maga csak egy "üres" eszköz.

2021. dec. 30. 12:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!