Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők Ti a céges laptopotad...

Szülők Ti a céges laptopotad nem adnátok gyerekeid kezében?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 20:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%
Anyámnak sem, pedig ő közeli rokon.
2021. dec. 29. 21:17
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
9: Igazgatóként is necces, ha elveszik róla valami, nyilván csakis magadat "veheted elő", adott esetben, ha bírósági ügy lesz belőle, téged vesznek elő. (Attól függ, miről van szó)
2021. dec. 29. 21:17
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy adom.
2021. dec. 29. 21:21
 14/37 anonim ***** válasza:
9%
Párom napi szinten használja a céges laptopom, néha el is viszi magával. Én meg bent az asztali gépen dolgozom.
2021. dec. 29. 21:22
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Soha, telefont sem.Amúgy senkinek.
2021. dec. 29. 21:25
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem adnám oda. Nagy felelősség, adatvédelem stb. Elveszhetnek adatok, sérülhetnek adatok. Esetleg a gyerkőc el is küldhet "érzékeny" adatokat tartalmazó fájlokat nem kívánt helyre. Azt gondolom elég nagy kockázatot vállal az aki odaadja gyereknek, bárki másnak. Ha minden ami lényeg a vinyón van még akkor sem adnám oda. Munkaeszköz, ezzel keresed a kenyered...
2021. dec. 29. 21:25
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Céges laptopot senkinek nem adom a kezébe, benne van a szerződésembe hogy a nevemre kiadott laptopot csak én használhatom, és a rajta lévő céges adatokért én felelek. Meg az annyira le van korlátozva, tehát játék, más egyéb program nem telepíthető rá csak úgy és persze internet elérés is eléggé le van korlátozva tehát túl sok értelme nem lenne. Cégen belül sem adhatom át akárkinek, se kollégának senkinek. Csak főnöki engedéllyel akkor is csak úgy ha kitöltünk egy nyomtatványt dátummal ellátva hogy X személy Y személynek átadja a gépét és fel van sorolva mire karbantartásra, munkára stb... vagy egyéb és oda kell írni hogy pontosan minek. Ezt ha a felettesem aláírja akkor le kell adni a cég vezetőségnél hogy legyen nyoma ennek hogy nekem ez meg lett engedve és ha később baj van adatvesztés vagy adatkiszivárgás akkor visszatudják nyomozni hogy ki tehet erről és ha másnál volt a gépem amiről ugye engedélyem van akkor én védve vagyok hogy nem én hibáztam mert meg lett engedve és akkor onnantól kezdve azon verik el a port aki megengedte hogy átadjam és nyilván azon aki valóban tehet erről vagy 3. félnek adta tovább sunyiba.
2021. dec. 29. 21:33
 18/37 anonim ***** válasza:
66%
"Én oda szoktam a céges MacBook-ot adni. Igazgatóként." Ja, ez jellemző a főnökökre, sajátjukként kezelik a cég tulajdonát.
2021. dec. 29. 21:37
 19/37 anonim ***** válasza:
74%
szerintem a céges autót is adjátok oda a gyereknek...
2021. dec. 29. 21:48
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bankban dolgozok, azonnal kirúgnának, ha kiszivárogna valamilyen bizalmas adat. Amúgy sem lehet rá semmit letölteni, meg semmilyen közösségi vagy videomegosztó oldal nem megy rajta, de még a Gmail vagy spotify sem.
2021. dec. 29. 21:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!