Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Könnyebb az élete a haveromnak...

Könnyebb az élete a haveromnak mert szüleinél lakik?

Figyelt kérdés

Már 38 éves és családot nem akar és szüleivel lakik. Tudom hogy alacsonyabb a fizetése és mindig mindenre van pénze, most vett egy 6 millás autót.

Én egy 20 éves skodával járok és eléggé meg kell néznem mire költök, albi elviszi eléggé a fizut, sokszor nehéz úgy érzem... lehet neki könnyebb az élete emiatt?

2021. dec. 27. 21:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Hát ezekszerint akkor több pénze marad...
2021. dec. 27. 21:54
 2/33 anonim ***** válasza:
45%
Anyagilag biztos könnyebb, végülis még mindig a szülei tartják el. A kártyavár majd akkor döl össze, amikor ök már nem lesznek. De ne mondd, hogy ezt az "életet" irigyled töle??? Számomra az ilyen csak egy lúzer.
2021. dec. 27. 21:57
 3/33 anonim ***** válasza:
72%
Hát könnyebbnek biztos konnyebb. Gondolom otthon sem kell semmit csinalnia, anyu elé rak mindent. Esetleg menj ki kulfoldre ott jobb életszinvonalon tudnal elni.
2021. dec. 27. 21:58
 4/33 A kérdező kommentje:
2. Jó lehet luzer.. de ha ennyivel könnyebb az élete.. attól jobb lesz hogy nem mondják rá hogy luzer... Amúgy ha meghalnak a szülei biztos nehezebb lesz de ott lesz egy ház albira hitelre szintén nem kell költenie... szóval nem tudom..
2021. dec. 27. 21:59
 5/33 anonim ***** válasza:
98%

2

Szerinted addigra egy csomó megtakarítása lesz és nem lesz gondja. Ha a lakást is ráhagyják főleg. Nem biztos hogy eltartják.

Ha jól kijön a szülőkkel és nem húzza le őket akkor nem gáz.

Szerintem nem jó a te helyzeted sem ha szinte minden pénzed elmegy.

2021. dec. 27. 22:00
 6/33 anonim ***** válasza:
97%
Anyagilag biztos könnyebb. Más területen? Nem tudjuk. Lehet van egy teljesen elszeparált lakrésze és kvázi független a szüleitől, azt csinál, amit akar, lehet mamahotel és amúgy nincs élete.
2021. dec. 27. 22:02
 7/33 anonim ***** válasza:
78%

2-es

Én inkább azokat tartom lúzernek, akiknek lenne lehetősége otthon lakni (természetesen ha a szülőkkel is jó a kapcsolat) ehelyett elcsesznek 100-150 ezer forintot albérletre, 30-50 ezret rezsire a 200-300 ezres fizetéséből csak hogy elmondhassa: Nem lakom mamahotelben!

2021. dec. 27. 22:38
 8/33 anonim ***** válasza:
80%

"Én inkább azokat tartom lúzernek, akiknek lenne lehetősége otthon lakni (természetesen ha a szülőkkel is jó a kapcsolat) ehelyett elcsesznek 100-150 ezer forintot albérletre, "

Egyet értek.

2021. dec. 27. 22:40
 9/33 anonim ***** válasza:
93%
Persze. Ha több ember lakik együtt, az gazdaságosabb, többek között ezért lakott együtt több generáció is régen, amikor még sehol se volt az életszínvonal a maihoz képest. Gondolj bele: ha mondjuk hárman vannak, akkor így van egy vécéjük, egy mosógépük, egy hűtőjük, egy szoba, amit fűteniük kell, ha azt az egy tévét akarják nézni, amijük van - ha viszont hárman három felé laknának, akkor három vécét, három mosógépet, három hűtőt kéne nem csak beszerezniük, hanem karbantartaniuk, javíttatniuk is, és három szobát kéne befűteniük, ha tévézni akarnak, amihez persze három tévére is lenne szükség. Egy csomó szempontból nem is csak pénz-, hanem időtakarékosabb is együtt élni - és mivel az idő pénz... Három emberre már megéri otthon főzni, ami olcsóbb, mint készen megvenni három adagot, és ha egy rászánja az időt a főzésre, három is jóllakik belőle, stb., szóval sokkal könnyebb.
2021. dec. 27. 22:42
 10/33 anonim ***** válasza:
40%

"Gondolj bele: ha mondjuk hárman vannak, akkor így van egy vécéjük, egy mosógépük, egy hűtőjük, egy szoba, amit fűteniük kell, ha azt az egy tévét akarják nézni, amijük van -"

Miért képzeljük azt, hogy egy szobában vannak mind a hárman, és nincs tv a szobákban is?

Es higy nem fűtenek se fürdőben, se konyhában?

2021. dec. 27. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!