Könnyebb az élete a haveromnak mert szüleinél lakik?
Már 38 éves és családot nem akar és szüleivel lakik. Tudom hogy alacsonyabb a fizetése és mindig mindenre van pénze, most vett egy 6 millás autót.
Én egy 20 éves skodával járok és eléggé meg kell néznem mire költök, albi elviszi eléggé a fizut, sokszor nehéz úgy érzem... lehet neki könnyebb az élete emiatt?
2
Szerinted addigra egy csomó megtakarítása lesz és nem lesz gondja. Ha a lakást is ráhagyják főleg. Nem biztos hogy eltartják.
Ha jól kijön a szülőkkel és nem húzza le őket akkor nem gáz.
Szerintem nem jó a te helyzeted sem ha szinte minden pénzed elmegy.
2-es
Én inkább azokat tartom lúzernek, akiknek lenne lehetősége otthon lakni (természetesen ha a szülőkkel is jó a kapcsolat) ehelyett elcsesznek 100-150 ezer forintot albérletre, 30-50 ezret rezsire a 200-300 ezres fizetéséből csak hogy elmondhassa: Nem lakom mamahotelben!
"Én inkább azokat tartom lúzernek, akiknek lenne lehetősége otthon lakni (természetesen ha a szülőkkel is jó a kapcsolat) ehelyett elcsesznek 100-150 ezer forintot albérletre, "
Egyet értek.
"Gondolj bele: ha mondjuk hárman vannak, akkor így van egy vécéjük, egy mosógépük, egy hűtőjük, egy szoba, amit fűteniük kell, ha azt az egy tévét akarják nézni, amijük van -"
Miért képzeljük azt, hogy egy szobában vannak mind a hárman, és nincs tv a szobákban is?
Es higy nem fűtenek se fürdőben, se konyhában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!