Miért fura anyának, hogy egy haveromnál alszok?
Van egy fiú haverom, akinél szokott lenni ilyen kis baráti összejövetel, megiszogatunk 1-2 üveg sört, beszélgetünk, nem durva házibuli, de utána nem tudok hazajönni, ezért ott alszok nála.
Anyának ez fura, és sose érti hogy ez hogy van..
Nem tiltja, nem ez a kérdés, de szülők, nektek is fura lenne? Nem értem mi a gondja ezzel. :D
22/L
Mivel nem tudsz hazajönni, így érthető.
Szerintem azért fura neki, mert egy fiúnál alszol, aki nem is a párod. Gondolom, az ő fiatalkorában ez nem volt szokás.
Van ilyen, de az ilyenből hamar szex lesz. Csak még még nem tudod :) 22 évesen meg nem kell mindenről beszámolni, persze lehet, és jó dolog a bizalom, de.... nem kell mindent tudni Anyukádnak, mondom ezt 40 felett.
Igen, furcsa lenne, nekem is volt ilyen, de mögötte volt más is. Vagy te, vagy ő többet akar.
Mert ő máshogy nőtt fel.
Neki fura, hogy egy férfinál alszol. Ráadásul úgy, hogy nem is a párod. Hanem valaki más a párod.
"Nem is vele alszok, csak nála, külön szobában, és többen szoktunk ott aludni így."
Na ezt nem írtad eddig, így más a dolog. Azt hittem, édes kettesben vagytok. Ez sima baráti kapcsolat. Semmi gond vele.
Miért feltéteznek ebből az emberek mindig rosszat?
Nekem is van egy nagyon jó barátom, akinél gyakran ott szoktam aludni, ha valami esti program van. Vidéki vagyok, este 10 után nincs buszom hazafelé.
Soha nem volt köztünk semmi, és nem is tartom furának. Ha pedig valakivel viszonyom lenne, nappal is meg tudnám oldani azt, hogy együtt legyünk, úgyhogy már csak ezért sem értem ezt a hozzáállást.
21/N
Itt nem arról van szó, hogy bárki rosszat feltételezne.
El kell fogadnod, hogy valakinek ez fura. Pl. anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!