Szülök hogy lehet az szerintetek hogy 11 éves kislány szült ?
Figyelt kérdés
Azt írta a Blikk híroldal2021. dec. 23. 15:38
2/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, valószínűleg lefekudt valakivel és terhes lett. Általában ez a menete....
4/20 anonim válasza:
Családon belüli erőszak. Menstruációja már lehet egy ennyi idős lánynak, fiatalabb korban is előfordul, de szexuálisan ennyi idősen még nem megfelelők az ismeretek. Akármennyire meglepő lehet a 21. században, de vannak elmaradott régiók, térségek, közösségek még Magyarországon is.
5/20 anonim válasza:
Remélem, az apa már előzetesben van.
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
kerdezo te nem tudtad hogy egy 11 evesnek lehet mar menstruacioja? sok fiatalabbnak is
8/20 anonim válasza:
Tudtommal 6 éves is szült már. Talán Peruban, de ebbe nem vagyok biztos.
9/20 anonim válasza:
Nekem 11 évesen jött meg, valakinek hamarabb.
Szóval csak biológiai szempontból én valószínűleg már anya lehettem volna 12 évesen.
10/20 anonim válasza:
Ivarérett volt
Szexuális kapcsolatot létesített
Bele élveztek
Terhes lett
9 hónap után kinyomta a kölköt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!