Lányos szülők, Ti szoktátok húzgálni a lányotok haját?
Figyelt kérdés
Akinek kislánya van. Arra gondolok, amikor pl. ül mellettetek a gyerek, vagy sétál előttetek és copfban van/össze van fogva a haja, akkor meg szoktátok húzni? Téptétek már meg a haját?
Hogyan reagált?
2021. aug. 15. 08:41
1/12 anonim válasza:
Mégis miért tennék ilyet? O.o Most őszintén. Ez mire jó? Eleve örülök neki, ha hagyja magát megfésülni, nemhogy még rontsak a helyzeten céltalan hajcibálással.
2/12 anonim válasza:
Egyszer -egyszer viccesen
“Copfis nagylány” megszólalással.
Nem megtéptem!!!
Kacagott rajta.
Lassan nő a haja, de szép sűrű neki., így viszonylag nagy màr
3/12 anonim válasza:
Nem, maximum a fésülésnél véletlenül, de amúgy sosem tennék ilyet.
4/12 anonim válasza:
Eddig még sose jutott eszembe ilyesmi. 13 éves a lányom pedig...
5/12 anonim válasza:
Eszembe se jutna ilyen, de amúgy se tenném meg még vicceskedésből sem.
6/12 anonim válasza:
Ez valami idiota fétis, hogy kislanyok hajat huzgalod? Szerintem rossz helyen jársz. Normalis szülő nem huzza, de doleg nem tépi a gyereke hajat.
Istenem ilyen hulyeket...
8/12 anonim válasza:
Minden egyes fésülésnél tépem, mivel full gubanc az egész ő meg rángatózik össze-vissza hogy ne fésüljem - ami miatt persze még kócosabb lesz, de 8 évesen is még ilyen apró hülye agya van, hogy nem fogja fel, hogy ha befonjuk/gumizzuk, naponta többször kifésüljük akkor nem fáj és nincs ordítás és házban kergetés 🤦♀️
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok ovis szerelmes kisfiú, így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!